تهیه یک عصرانه آماده برای مبتلایان به سلیاک آسان نیست. محدودیتهای غذایی این افراد، امکان لذت بردن از بسیاری از هلههولههای آماده را از آنها میگیرد. اگر شما هم به گلوتن حساسیت دارید، به جای محروم کردن خود از نوشیدن چای و کوکی، میتوانید یک بسته آرد بدون گلوتن تهیه کنید و خودتان برای تهیه یک خوراکی پرطرفدار دست به کار شوید. ما در این مطلب طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون گلوتن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- آرد بدون گلوتن: نصف پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: نصف پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
- وانیل: 2 قاشق چایخوری
- کره همدما با اتاق: نصف پیمانه
- پودر قهوه: نصف پیمانه
- پودر قند: نصف پیمانه
- شکلات تلخ چیپسی: 1 پیمانه
- شکلات کاکائویی شیرین چیپسی: 1 پیمانه
(درباره محصولات بدون گلوتن سلینو بیشتر بدانید)
طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون گلوتن
آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید، سپس پودر کاکائو، پودر قهوه ساییده و نمک را به آنها اضافه کنید.
نصف شکلاتهای رنده شده یا چیپسی تلخ و شیرین را به روش بنماری آب کنید و نصف دیگر را کنار بگذارید.
در یک کاسه کره هم دما با محیط را بریزید و با همزن حدود 45 ثانیه بزنید. سپس پودر قند (یا شکر) را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا آب شود. حالا شکلات ذوب شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه به زدن ادامه دهید.
سپس سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید. البته بهتر است برای ترکیب کردن آرد و سایر مواد، به جای همزن از چنگال استفاده کنید.
حالا شکلاتهای چیپسی باقی مانده را اضافه و با مواد مخلوط کنید.
روی خمیر به دست آمده را بپوشانید و برای نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. مراقب باشید که این خمیر را در یخچال قرار ندهید! چراکه مثل یک تکه بتن سفت میشود.
فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، کف یک سینی یک لایه کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را به شکل دایرههای کوچک و با فاصله روی کاغذ روغنی قرار دهید. این دایرهها در جریان پخت صافتر خواهند شد.
کوکیهای شما برای پختن به حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارند و بعد از پخت، باید کمی برای خنک شدنشان صبر کنید.