ماهان شبکه ایرانیان

نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد

 باشگاه خبرنگاران: اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی رو آورده‌اید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فن‌های آشپزی گیاهی را به شما آموزش داده‌ایم که باعث افزایش مهارت آشپزی شما و خوش طعم شدن غذاهایتان می‌شود.

نکاتی که باید در آشپزی گیاهی رعایت کرد

1 – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آن‌ها می‌شود.

2 – پیاز را به دلیل اینکه تلخ می‌شود، هیچ گاه چرخ نکنید.

3 – از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده شود، چون غذا را تلخ می‌کند.

4 – سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ می‌دهد.

5 – برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید.

6 – زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک می‌شود.

7 – از آب لیمو ترش مانده استفاده نکنید، چون اسیدی می‌شود و طعم بدی به غذا می‌دهد.

8 – عسل را در یخچال نگه داری نکنید.

9 – از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید.

10 – سبزیجات را برای ضد عفونی حدود 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید.

11 – در غذا‌ها از آرد بیش از حد استفاده نکنید، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید.

12 – در درست کردن نوشیدنی‌ها از آب میوه تازه استفاده کنید تا نوشیدنی شما خوشمزه‌تر شود.

12+1 – بهتر است میوه‌ها و سبزیجات تازه کمتر خرد شوند، خصوصا در تهیه سالاد‌ها.

14 – پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال را میتوانید به صورت خلال یا پودر در غذا هاو نوشیدنی‌ها و مرباجات استفاده کنید.

15 – برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، از مقدار کمی لیموترش تازه استفاده کنید.

16 – بدانید که استفاده بیش از حد عطریات باعث تلخی غذا می‌شود.

17 – برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالاد‌ها، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید.

18 – به جای موسیر در ماست گیاهی از برگ سبز پیازچه هم میتوانید استفاده کنید.

19 – سبزیجات معطر (نعناع، ترخون، ریحان، مرزه و…) را در مخلوط کن نریزید، چون تلخ و آبدار می‌شود.

20 – برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر، آب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، آب هویج، آب پرتقال، آب زعفران و ... استفاده کنید.

21 – قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید، چون سبب تلخی غذا‌ها و مرباجات و کیک می‌شود.

22 – به جای عسل از شیره خرما هم میتوانید استفاده کنید.

23 – در بریدن شیرینی‌ها میتوانید از قالب مخصوص استفاده کنید.

24 – شلتوک یا سبوس برنج یا گندم را در آسیاب آرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید.

25 – بهتر است از نمک دریا استفاده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان