به گزارش ایسنا، ولی الله بیات، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره تولید این محصولات گفت: شرکت ما با دریافت تاییدیه از یک آزمایشگاه معروف در هلند و با تکیه بر دانش فنی توانست محصولات دانشبنیان تولید کند.
وی درباره صادرات محصولات تولیدی این شرکت دانشبنیان گفت: محصولات تولیدی ما در حوزه برق فشار قوی در کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان، آذربایجان، ارمنستان، عراق، سوریه، افغانستان و نخجوان از طریق پیمانکارانی که در خارج از کشور فعالیت میکنند، به فروش رسیده است.
بیات درباره میزان اشتغالزایی این شرکت دانشبنیان اظهار کرد: در شرکت ما حدود 50 نفر به صورت مستقیم و حدود 250 نفر به صورت غیر مستقیم کار میکنند، حدود 60 درصد این نیروی کار در بخش محصولات دانشبنیان این شرکت کار میکنند.
وی درباره میزان جلوگیری از خروج ارز از کشور گفت: این تولیدات در کشور، حداقل 20 – 30 میلیون دلار صرفه ارزی به همراه دارد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: این شرکت شامل دو کارخانه تولید محصولات فشار متوسط و قوی است که همه محصولات تحت استاندارد بینالمللی IEC تولید میشود و برای هریک از محصولات از آزمایشگاه بینالمللی CESI ایتالیا یا KEMA هلند گواهی تایپ تست (Type Test) دریافت شده است. در تمام مراحل تولید برای حصول اطمینان از کیفیت محصول نهایی، آزمایشات کنترلی بر طبق بالاترین استانداردها بر روی قطعات انجام میپذیرد.
وی درباره حمایت معاونت علمی از محصولات این شرکت گفت: ما هنوز اقدام به دریافت حمایت از معاونت نکردهایم، اما این تقاضا را از نهادهای مسؤول داریم که در دستهبندی شرکتهای دانشبنیان و نوع فعالیت و رتبه فعالیت آنها تغییراتی را اعمال کند.
بیات درباره مزایای دانشبنیان شدن فعالیت شرکتها گفت: یقیناً دانشبنیان شدن به روند توسعه فعالیتهای فناورانه ما کمک میکند و نوعی امتیاز و اعتبار برای ما به همراه دارد.