فشار خون: مواد غذایی که سبب افزایش فشار خون می شوند (بخش دوم)

فشار خون: در مقاله قبل، مروری داشتیم بر مواد غذایی که سبب افزایش فشار خون در افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند. در این مقاله نیز به ادامه این مبحث خواهیم پرداخت.

فشار خون: مواد غذایی که سبب افزایش فشار خون می شوند (بخش دوم)

فشار خون: در مقاله قبل، مروری داشتیم بر مواد غذایی که سبب افزایش فشار خون در افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند. در این مقاله نیز به ادامه این مبحث خواهیم پرداخت.

شیر پرچرب

مشکل شیر پرچرب این است که حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است. این نوع چربی باعث افزایش سطح کلسترول بد شما می شود که این امر می تواند سبب مسدود شدن رگ ها، افزایش فشار خون و ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی شود.

کلم ترش

کلم ترش از سبزیجات مفیدی است که کالری کمی دارد و می توان از آن در کنار غذاهای گوشتی استفاده کرد. از طرفی باید توجه داشت که حدود نصف پیاله کلم ترش حاوی بیش از 460 میلی گرم سدیم است. این در حالی است که این مقدار فقط 13 کاالری دارد. این میزان سدیم برای بیمارانی که فشارخون دارند خطری جدی است.

سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده حدود 19 گرم چربی و 460 میلی گرم سدیم دارد. بنابراین، استفاده از آن برای افراد مستعد ابتلا به فشار خون مناسب نمی باشد.

بیکن

این خوراکی گوشتی دارای مقادیر زیادی چربی است. 3 تکه معمولی بیکن حدود 4٫5 گرم چربی و 270  میلی گرم نمک وارد بدنتان می کند. اگر تمایل زیادی به خوردن این ماده غذایی دارید حدالامکان سعی کنید انواع کم چرب تر آن مانند بیکن بوقلمون را استفاده کنید.

دونات

دونات بسیار شیرین و خوشمزه است. اما اگر می خواهید از فشار خون بالا اجتناب کنید، باید با دونات خداحافظی کنید. هر دونات حاوی حداقل 300 کالری، کربوهیدرات های ساده (که به سرعت تبدیل به قند می شوند) و چربی های ترانس (چربی های خطرناکی که می توانند باعث مسدود شدن رگ ها شوند) می باشد. این مواد غذایی فورا فشار خون شما را افزایش می دهد.

بال و پوست مرغ

اگر فشارخون بالا دارید، از خوردن پوست و بال مرغ اجتناب کنید. بال مرغ حتی به تنهایی و بدون اضافه کردن روغن یا کره، حاوی مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده است. هنگام پختن مرغ معمولا قبل از رسیدن نمک به گوشت، پوست مرغ مقدار زیادی نمک را جذب می کند.

قند و شکر

غذاهایی که حاوی کالری و قند زیادی هستند، باعث افزایش وزن می شوند، چاقی رابطه مستقیمی با فشار خون بالا دارد. این اضافه وزن آسیب های زیادی به بدنتان وارد می کند و گردش خون را بسیار کند می‌کند. پس علاوه بر قند و شکر از همه فرآورده‌هایی که شکر زیادی دارند هم پرهیز کنید و حواستان به افزایش وزن باشد.

درمان فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی در طب سنتی

امروزه تغذیه نامناسب و بی تحرکی، سبب ایجاد چاقی در جامعه شده است که خود یکی از عوامل اصلی بروز فشار خون بالا و بیماری های قلبی- عروقی می باشد.

از طرف دیگر استرس های روحی و تنش های روزمره نیز در ایجاد این بیماری ها بی اثر نبوده است. داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون و بیماری های قلبی عروقی در طب نوین کاملاً کارا نبوده و این بیماری ها را به طور ریشه ای درمان نمی کند.

در طب سنتی با استفاده از گیاهان دارویی بی ضرر این بیماری مشکلات به طور کامل و ریشه ای درمان می شود. یکی از فرآورده های گیاهی مؤثر در این زمینه، کاردی آی است که از 17 گیاه دارویی تشکیل شده و می تواند فشار خون و مشکلات قلبی- عروقی را درمان نماید.

باید توجه داشت که تنها مصرف دارو کافی نیست و باید پیش نیازهای درمانی آن نیز رعایت شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله کاردی آی را مطالعه کنید و یا از مشاورین ما بهره گیرید.

منبع
fitandnutrition
ترجمه و گردآوری
دکتر سارا بخشائی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان