ستاره ؛ سرویس آشپزی - شاید تاکنون به این فکر افتاده باشید که غذای لذیذ رول اسفناج را امتحان کنید. رول اسفناج نیز یکی دیگر از غذاهایی است که با برگ اسفناج درست میشود و دارای تنوع بالایی است. رول اسفناج با ماست و رول اسفناج با
خمیر یوفکا دو نمونه از این غذای خوشمزه هستند که در این مطلب به آنها اشاره شده است.
اسفناج گیاهی یکساله با برگهای پهن و نرم مثلثی شکل است و به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا امروزه در کل دنیا کشت میشود. برگ این گیاه علاوه بر رول اسفناج، در تهیه غذاهایی همچون
بورانی اسفناج،
بورک اسفناج و
سوپ اسفناج مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از ویتامینهای A، C، B و املاحی مانند پتاسیم و آهن است.
طرز تهیه رول اسفناج با ماست
مواد لازم |
ماست چکیده |
1/2 پیمانه |
پنیر خامه ای |
200 گرم |
آرد ذرت |
2 قاشق غذاخوری |
سیر |
4 حبه |
سفیده تخم مرغ |
4 عدد |
اسفناج |
300 گرم |
کالباس |
200 گرم |
شوید خشک |
2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
- اسفناج را شسته و داخل قابلمهای بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه پخته و نرم شود.
- پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را ساطوری کنید.
- سفیدههای تخم مرغ را در کاسهای بریزید، اسفناج ساطوری، آرد ذرت، شوید خشک، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایهی اسفناج را روی آن پهن کنید.
- سینی فر را در فر قرار داده و به مدت 15-10 دقیقه صبر کنید تا مواد پخته و خودش را بگیرد.
- سینی را از فر خارج کرده و اسفناج را با کاغذ روغنی روی سطح صافی قرار دهید.
- ماست چکیده و پنیر خامهای را مخلوط کنید و آن را روی سطح اسفناج پخش کنید.
- در مرکز لایهی پنیری تکههای کالباس را قرار دهید و سپس از یک سمت اسفناج را همراه با کاغذی که زیر آن قرار دارد، رول کنید.
- رول اسفناج را در یک لایه از فویل یا سلفون بپیچید و 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- رول اسفناج را از فریزر خارج کرده، با یک چاقوی تیز به صورت حلقهای برش بزنید و میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست به 3 روش
طرز تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
مواد لازم |
خمیر یوفکا مستطیلی |
24 عدد |
پنیر فتا |
150 گرم |
پیاز متوسط |
1 عدد |
اسفناج |
500 گرم |
جعفری خرد شده |
1 فنجان |
تخم مرغ |
1 عدد |
کره |
100 گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
- اسفناجها را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا خارج شده و خشک شوند، سپس آنها را ساطوری کنید.
- اسفناج ساطوری را در قابلمهای ریخته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود.
- پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و نرم شود و به رنگ طلایی درآید.
- پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، آن را همراه با جعفری خرد شده و پنیر به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم رود، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
- در صورت استفاده از خمیر یوفکای منجمد، یکی دو ساعت قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کرده و روی بسته آن یک شکاف کوچک 4-3 سانتیمتری ایجاد کنید. سپس صبر کنید تا در دمای محیط، یخ آن ذوب شود.
- فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
- یک لایه از خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با قلمو مقداری کره روی آن بمالید، سپس یک لایهی دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با کره چرب کنید.
- مقداری از مایهی اسفناج را در عرض خمیر ریخته و دو لبهی خمیر را به طرف داخل تا کنید، سپس شروع به رول کردن خمیر کنید.
- بقیهی رولها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی فر بچینید.
- سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و صبر کنید تا سطح رولها طلایی شود.
بیشتربخوانید: طرز تهیه کاپ کیک اسفناج مغذی
آیا شما ترفندهای بهتری را برای تهیه رول اسفناج میشناسید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را در قسمت "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.