ماهان شبکه ایرانیان

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس خبر داد؛

پایین‌ترین حقوق‌، ۴۳درصد افزایش می‌یابد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با اخبار نیمروزی شبکه یک سیما با تاکید بر اینکه مصوبه مجلس هیچ ابهامی نداشت افزود: براساس این مصوبه دولت مکلف است در سال 98 برای همه کارکنان به صورت مساوی 400 هزار تومان به ضریب ریالی تبدیل کند که هم شامل بازنشستگان، هم پاداش پایان خدمت و هم شامل اضافه کار شود.
وی گفت: علاوه بر این با منابعی که پیش بینی شده است تا 10 درصد جداگانه به حقوق افراد اضافه خواهد شد.

حاجی بابایی افزود: با منابعی که ما در مجلس مصوب کردیم هم افزایش 400 هزار تومانی و هم افزایش 10 درصدی در حقوق کارکنان تحقق پیدا می‌کند.
وی گفت: با این مصوبه مجلس، پایین‌ترین حقوق یعنی یک میلیون و 240 هزار تومان، 43 درصد رشد پیدا می‌کند و حقوق‌های بالا حدود 11 درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه منبع لازم برای افزایش 400 هزار تومانی حقوق‌ها و 10 درصدی آن در مجلس تصویب شده است افزود: برای این افزایش حقوق‌ها 39 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است و علاوه بر آن 4 هزار و 500 میلیارد تومان هم جداگانه برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری به این منابع اضافه می‌شود.
حاجی بابایی گفت: با این مصوبه مجلس بیش از 3 میلیون نفر از کارکنان دولت و بازنشستگان که زیر 3 میلیون تومان حقوق می‌گرفتند افزایش حقوق بالایی در سال 98 خواهند داشت.
وی افزود: کسانی هم که حقوقشان تا 5 میلیون تومان است و همینطور کسانی که از 5 میلیون تومان بالاتر حقوق می‌گیرند رشد قابل توجهی از نظر ریالی در حقوقشان خواهند داشت به شکلی که بالاترین حقوق ما حدود 2 میلیون تومان افزایش پیدا می‌کند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اعلام اینکه اساتید دانشگاه از 35 درصد مالیات استثنا شده اند گفت: بنابراین اساتید دانشگاه‌ها و هیات علمی هم افزایش 400 هزار تومانی و هم 10 درصد رشد را در حقوقشان خواهند داشت و هم با معافیت 35 درصدی توجه ویژه‌ای در سال 98 به آن‌ها شده است.
وی افزود: مجموعه این افزایش حقوق‌ها به ضریب تبدیل می‌شود و دائمی و همیشگی است.
حاجی بابایی گفت: در این افزایش حقوق، مدرک، عدالت، تحریم و معیشت محوری رعایت شده است و ما امیدواریم در سال 98 بتوانیم معیشت کارکنان دولت را از برخی فشار‌ها و سختی‌ها که در جامعه وجود دارد دور نگهداریم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان