ماهان شبکه ایرانیان

۵ غذای مورد نیاز زنان باردار

آب‌پرتقال نه‌تنها سرشار از ویتامین سی و اسیدفولیک است، که منبع خوبی برای پتاسیم نیز هست. مشخص شده که پتاسیم یکی از خطرات مهم دوران بارداری، یعنی فشار خون بالا، را کاهش می‌دهد.

ماست

ماست منبع مناسبی برای تامین پروتئین بدن است، کلسیم بیشتری از شیر دارد، و حاوی باکتری‌های فعالی است که خطر ابتلا به عفونت‌های تخمیری را کاهش می‌دهند. عفونت‌های تخمیری در دوران انتظار بیشتر اتفاق می‌افتند. ضمناً، افراد حساس به لاکتوز مشکلی در هضم ماست پیدا نمی‌کنند.

بروکلی

بروکلی را به‌خاطر کلسیم زیادش می‌شناسند، اما این گیاه سبز منبع خوبی برای ویتامین سی، فولات (اسیدفولیک)، و ویتامین بی6 نیز هست.

عدس

عدس هم مثل لوبیا منبعی سرشار از فولات است و آهن و پروتئین زیادی هم دارد. عدس پر از فیبر است. فیبر جلوی یبوست، و بالتبع بواسیر، را می‌گیرد.

انجیر

انجیر خشک و انجیر تازه، هر دو، بیش از تمام میوه‌ها و سبزیجات معمولی دیگر فیبر دارند، بیش از موز پتاسیم دارند، و سرشار از کلسیم و آهن هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان