طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

ته چین یکی از غذاهایی است که زیاد در مجالس و میهمانی‌ها سرو می‌کنیم. اما برای زیبایی سفره و راحتی مهمان‌ها پیشنهاد می‌دهیم با طرز تهیه مینی ته چین، یک دیس برنج خرد شده را از سفره‌تان حذف کنید. با طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ با ماست نرم و لطیف سون با ما همراه باشید.

طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

ته چین یکی از غذاهایی است که زیاد در مجالس و میهمانی‌ها سرو می‌کنیم. اما برای زیبایی سفره و راحتی مهمان‌ها پیشنهاد می‌دهیم با طرز تهیه مینی ته چین، یک دیس برنج خرد شده را از سفره‌تان حذف کنید. با طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ با ماست نرم و لطیف سون با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

  • 150 گرم ماست سون کاله (خرید از دیجی کالا)
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ‌خوری زعفران (دم‌کشیده)
  • 2 قاشق چای‌خوری گلاب
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 پیمانه برنج آبکش شده
  • 1 عدد پیاز نگینی (خرد شده)
  • 1 عدد ران مرغ (خرد شده)
  • 1 قاشق چای‎خوری زردچوبه
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر گل محمدی
  • 5 تا 6 عدد قارچ (ورقه‌ای خرد شده)
  • 20 گرم کره ذوب شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری کشمش
  • 2 قاشق سوپ‌خوری زرشک
  • 1 قاشق سوپ‌خوری پیازداغ خلالی
  • 3 قاشق سوپ‌خوری خلال بادام تفت داده شده
  • 3 قاشق سوپ‌خوری خلال پسته تفت داده شده

طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. ماست سون، 2 عدد تخم مرغ، زعفران، گلاب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. برنج آبکش شده را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کل برنج و مایه مخلوط شوند.

مقداری روغن داخل تابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه سرخ کنید. ران مرغ را به پیاز اضافه کنید. زردچوبه و پودر گل محمدی بزنید. قارچ‌هایی که به صورت ورقه‌ای خرد کردید را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا قارچ کمی بپزد و ادویه‌ها به خورد مرغ بروند.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و زرشک و کشمش را کمی تفت دهید. پیاز داغ خلالی را اضافه کنید و با کشمش و زرشک تفت دهید.

یک کاسه کوچک بردارید. حدود یک‌سوم از کاسه را با مخلوط برنج پر کنید. روی برنج مخلوط مرغ و قارچ، زرشک و کشمش و پیاز بریزیدو مقداری خلال بادام و پسته تفت داده شده هم اضافه کنید و تا جایی که کاسه پر می‌شود برنج بریزید. روی برنج را به وسیله ته قاشق صاف کنید و

روی کاسه را فویل بکشید. با باقی مواد به همین صورت ته‌چین درست کنید و کاسه‌ها را داخل فر با حرارت 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید. 

بعد از 40 دقیقه کاسه‌ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن آن‌ها را برگردانید و با مقداری زرشک و خلال تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان