وبسایت سرآشپز پاپیون: از این ادویه در مزه دار کردن انواع گوشت ، انواع سس، پیتزا به عنوان طعم دهنده استفاده کرد. مواد لازم در تهیه این ادویه ها رو می تونید از عطاری تهیه کنید تهیه سبزیجاتش رو هم می تونید خودتون خشک کنید یا اونها روهم از عطاری کنید.
مواد لازم
- ریحان خشک: 3 قاشق غذا خوری
- پونه خشک: 3 قاشق غذا خوری
- جعفری خشک: 3 قاشق غذا خوری
- پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری
- آویشن خشک: 1 قاشق چای خوری
- رزماری خشک شده: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه و فلفل سفید: 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (تکه شده): 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1. تمام مواد را داخل آسیاب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
2. ادویه را داخل یک ظرف در دار ریخته برای مدت 6 ماه قابل استفاده است.