ماهان شبکه ایرانیان

کم خطرترین چهارشنبه سوری با کاهش ۵۰ درصدی حوادث

خبرگزاری تسنیم: مهدی داوری ساعت 22 امروز در جمع خبرنگاران درباره حوادث اعلام شده به سامانه 125 آتش‌نشانی تهران در شب چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: امسال حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال کاهش بسیار قابل ملاحظه‌ای داشت.

مدیرعامل آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه تا به این لحظه در تهران حریق قابل ملاحظه و مهمی رخ نداده است، تصریح کرد: تا ساعت 22 امشب، 140 مورد حریق‌های جزئی مرتبط با حوادث این شب داشتیم که نسبت به سال گذشته کاهش 50 درصدی داشت.

به گفته وی امسال بهترین شب چهارشنبه آخر سال از لحاظ کاهش حوادث در بین سال‌های اخیر بود.

داوری تصریح کرد: آثار فعالیت‌های فرهنگی در این رابطه در حال نمایان شدن است، آتش‌نشانی فقط درباره چهارشنبه آخر سال دغدغه ندارد، موضوع ایمنی ساختمان‌های شهر تهران و مراکز تجاری نیز حائز اهمیت است که باید در رویکرد اجتماعی خود مصمم‌تر باشیم تا حوادث کمتری در تهران رخ دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان