ماهان شبکه ایرانیان

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین. ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش میکنین و این ماهی شکم پر هم که دستورش رو اینجا براتون میذارم ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  • ماهی قزل آلا: 1 عدد یا هر ماهی دیگه‌ای که میپسندین
  • سبزی معطر: 100 گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
  • گردو آسیاب شده: 1/4 پیمانه
  • پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

مراحل تهیه ماهی شکم پر

1. برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

2. حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی‌های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

3. حالا پیازداغ و رب انار رو داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت بدین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

4. گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

5. بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

6. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

7. پس داخل شکم ماهی رو باهاش پر کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

8. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

9. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

10. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

11. حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان