ماهان شبکه ایرانیان

مدیر کل بهزیستی استان تهران در گفتگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

پرداخت ۳۴۸ وام اشتغال به معتادین بهبودیافته/ شناسایی هویت معتادین متجاهر با اسکن عنبیه محقق شد

پرداخت 348 وام اشتغال به معتادین بهبودیافته/ شناسایی هویت معتادین متجاهر با اسکن عنبیه محقق شد

بیات نژاد گفت:بعد از اجرای طرح آماده سازی شغلی برای معتادین بهبودیافته 348 وام اشتغال به بهبود یافتگان پرداخت شد.


گفتگوی تفضیلی نوروز /////پرداخت 348 وام اشتغال به معتادین بهبود یافته/ شناسایی هویت معتادین متجاهر با اسکن عنبیه محقق شدبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  با تلاش‌های دکتر فیاض بخش در سال 59، سازمان بهزیستی کشور تاسیس شد.

بهزیستی جز اولین مولود‌های انقلاب بود. در سالیانی که گذشت تلاش مسئولین این سازمان همواره حمایت و پیشگیری از آسیب افراد دارای معلولیت و گروه‌هایی با نیاز خاص بوده است.

بیات نژاد فردی است که اردیبهشت ماه 97 به دلیل عملکرد درخشانش در سازمان بهزیستی مورد توجه مدیران ارشد این سازمان قرار گرفت و کلید مهم‌ترین اداره کل این سازمان به وی سپرده شده است.

در زیر گفتگوی باشگاه خبرنگاران جوان را با داریوش بیات نژاد مدیر کل بهزبستی استان تهران را می‌خوانید.

باشگاه خبرنگاران جوان: آقای بیات نژاد بهزیستی استان تهران چند نفر را تحت پوشش قرار داده است؟

بیات نژاد: استان تهران به عنوان پایتخت کشورمان با 16 شهرستان و جمعیتی بالغ بر 13 میلیون و 300 هزار نفر بیش از 17.5 درصد جمعیت کل کشور را در خود جای داده است.

استان تهران 158 هزار (7 درصد جمعیت مددجویی کشور) مددجو دارد که 95 هزار نفر مستمری بگیر (18 درصد کل کشور) و 10 هزار و 145 نفر (5 درصد کل کشور) پشت نوبت دریافت مستمری بهزیستی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان: بهزیستی استان تهران از چندین مرکز نگهداری افراد تحت پوشش تشکیل شده است؟

بیات نژاد: بهزیستی استان تهران با 2375 مرکز غیر دولتی و 43 مرکز دولتی در حوزه‌های مختلف با 2800 نیروی انسانی (13 درصد پرسنل سازمان بهزیستی در کل کشور) فعالیت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: عملکرد سازمان بهزیستی در افزایش و ایجاد مراکز جدید در سال97 چگونه بوده است؟

بیات نژاد:از مهم‌ترین اقدامات افتتاح 5 مرکز شبانه روزی سالمندان بود. همچنین افتتاح اولین مرکز اقامت موقت توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی افراد با آسیب نخاعی با همکاری انجمن معلولین ضایعات نخاعی ایران انجام شد؛ البته خانه یک چهارم راهی در 2 بخش بانوان و آقایان به منظور کمک به استقلال و افزایش توانمند سازی بیماران روانی مزمن در سرای احسان در سال گذشته افتتاح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: در سال 97 چه برنامه هایی برای معتادین متجاهر داشتید؟

بیات نژاد: طی سال گذشته،13 هزار و 117 نفر در مجموعه بهزیستی استان تهران غربال گری و ساماندهی شدند که بر اساس آن مراکز جدیدی در شهرستان های تهران، ری، قدس و پردیس برای غربال گری معتادین متجاهر راه اندازی شد. نکته قابل توجه این است که در دو مرکز اخوان و شفق توانستیم هویت معتادین متجاهر را از طریق اسکن عنبیه شناسایی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: معتادین بهبود یافته چه تسهیلاتی دریافت کردند؟

بیات نژاد: بعد از اجرای طرح آماده سازی شغلی برای معتادین بهبودیافته 348 وام اشتغال به بهبود یافتگان پرداخت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: روند مشارکت های مردمی چگونه بود؟

بیات نژاد: در سال 97 تاکنون بیش از 421 میلیارد ریال مشارکت‌های مردمی جذب شده است که از این میزان 124 میلیارد ریال نقدی، 263 میلیارد ریال غیر نقدی و 34 میلیارد ریال مشارکت خدماتی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: چه تسهیلات شغلی به مددجویان ارائه شده است؟

بیات نژاد: 85 هزار میلیون ریال تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان سازمان جذب شده که 2810 مورد اشتغال ایجادشده است و برای 1262 نفر حق بیمه کارفرمائی و خویش فرمائی پرداخت شده است. همچنین تعهد ایجاد اشتغال برای بهزیستی استان تهران در سال 1397 دو هزار نفر بوده که با ثبت 3300 مورد اشتغال در سامانه رصد، بهزیستی استان موفق به کسب مقام اول در بین نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی استان تهران در سال 1397 شد.


بیشتر بخوانید: پیگیر تحویل مسکن خانواده‌های دارای دو معلول و بیشتر هستیم/ پیشرفت فیزیکی 99 درصدی پروژه‌های مسکن


باشگاه خبرنگاران جوان: طی سال 97 چند واحد مسکونی به مددجویان واگذار شد؟

بیات نژاد: 9131 نفر از ابتدای طرح نهضت مسکن در استان تهران واجد دریافت تسهیلات مسکن شناخته شدند که تا کنون 5726 واحد مسکونی از ابتدای طرح و 533 واحد در سال 97 به مددجویان سازمان واگذار شده که اعتباری بالغ بر 10 هزار 370 میلیون ریال تخصیص یافته است.

گفتگو از زهره شایسته

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان