بعضی از سبزی ها همیشه نیستند مثل ترخون و مرزه بعضی ها هم گاهی برای استفاده مقدار کمی لازم داریم مثل ریختن جعفری یا گشنیز داخل سوپ پس با این روش می توانید فریز کنید و هر وقت لازم دارید یک دانه یا دو تا را استفاده کنید .
اول سبزی مورد نظر را خریده و پاک کرده و میشوییم و خرد می کنیم بعد در قالب یخ میریزیم و حسابی فشرده میکنیم.
![نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات](/Upload/Public/Content/Images/1398/01/18/1424580920o.jpeg)
می گذاریم داخل فریزر تا یخ بزند بعد از قالب در می آوریم ...
![نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات](/Upload/Public/Content/Images/1398/01/18/1424590529s.jpeg)
و داخل کیسه فریزر می ریزیم و می گذاریم داخل فریزر هر وقت خواستیم یکی یا دوتا هر چندتا که احتیاج داشتیم از آن را بر می داریم.
* سبزیتان خشک نباشد کمی آبدار باشد.
![نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات نحوه فریز کردن سبزی,فریزر کردن جالب سبزیجات](/Upload/Public/Content/Images/1398/01/18/1424590936i.jpeg)
منبع : beryooni.com
بیشتر بخوانید: