آماده کردن یک غذای پرخاصیت و خوشطعم، همیشه قرار نیست وقت زیادی را از شما بگیرد. اگر کمتر از یک ساعت تا رسیدن مهمانها وقت دارید، میتوانید برایشان پای چوپان درست کنید. طرز تهیه این غذای کامل و خوشطعم را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم
طرز تهیه پای چوپان
سیبزمینیها را در یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا بپزند. پس از پخت پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب یا رنده، آنها را پوره کنید. قبل از آنکه سیبزمینیها از حرارت بیفتند کره را هم اضافه کنید و آویشن، پنیر پارمسان و کمی نمک را هم با آنها مخلوط کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و بعد از تفت خوردن و سبک شدن، فلفل دلمه و سپس گوشت، نخود فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سپس رب گوجه را هم به گوشت اضافه کنید.
وقتی سس گوشت آماده شد، تابه را از روی اجاق بردارید. ظرف سروتان را انتخاب کنید و سس گوشت را کف ظرف بریزید.
سس بشامل را روی مایه گوشتی بریزید، سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید.
در آخر سیب زمینیها را روی مواد صاف کنید و ظرف را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید.
پای چوپان شما بعد از 20 دقیقه حاضر خواهد بود. برای خوشرنگتر شدن آن، میتوانید چند دقیقه شعله گریل بالای فر را روشن کنید.