غذاهای هندی را ما با تند بودنشان میشناسیم اما یکی دیگر از ویژگیهایی که طعم این غذاها را متفاوت میکند، ترکیب شدن میخک، تخم گشنیز، کاری و سیر با طعم این غذاهاست. در این مطلب، طرز تهیه مرغ پلو هندی را به شما آموزش میدهیم. غذایی که برای درست کردنش باید حدود 2 ساعت وقت بگذارید.
مواد لازم
- سینه مرغ: 3 عدد
- برنج دانه بلند: یک پیمانه
- ماست کم چرب همزده: نصف فنجان (خرید ماست کمچرب سون کاله از دیجیکالا)
- آب مرغ: 2 پیمانه
- فلفل چیلی سبز: 1 عدد (کباب شده)
- زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
- میخک: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفلقرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
- کاری: یک قاشق چایخوری
- پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- نمک: مقداری
- برگ بو: یک عدد
- نعناع تازه: 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد (مویی باریک خرد شده)
- سیر: 2 حبه (له شده)
- مغز بادام زمینی: یک پیمانه
طرز تهیه مرغ پلو هندی
در یک قابلمه متوسط، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. برای این کار به حدود 5 دقیقه وقت نیاز خواهید داشت.
پیاز و سیر سرخ شده را کنار بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در قابلمه بریزید، نعناع را کمی تفت دهید و سپس بادام زمینی، پیازها و همه ادویهها را اضافه کنید. همراه با آنها مرغ را تفت دهید و در آخر ماست یونانی و آب مرغ را اضافه کنید.
برنج را در یک قابلمه نچسب بریزید و ترکیب سس مرغ را رویش بریزید. سپس در قابلمه را بگذارید و بعد از به جوش آمدن، اجازه دهید با حرار ملایم بپزد. بعد از حدود نیم ساعت، اگر احساس کردید برنجتان خام مانده و آب آن کشیده شده، نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه کنید. مرغ پلو هندی شما بعد از حدود یک ساعت دیگر پختن روی حرارت ملایم آماده خواهد بود.