برترین ها: در این مطلب به شما طرز تهیه برگر مرغ و قارچ بسیار راحت رو آموزش میدیم که خیلی خیلی خوشمزه است و حتی میتونید یکم کوچکتر درست کنید و به همراه برنج میل کنید، اسمش هم میشه کتلت مرغ و قارچ با برنج حتما امتحان کنید میدونم که هم شما هم بچهها دوست خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه 12 عدد برگر
- قارچ: نیم کیلو
- مرغ فیله شده: یک ران و سینه کامل
- پیاز: دو عدد متوسط
- سیر: دو حبه
- پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- آرد سوخاری: نصف لیوان
- پنیر گواد: 12 عدد (اختیاری)
طرز تهیه:
1. ابتدا قارچها را تمیز کرده و خرد کنید. سپس درون تابه بدون روغن تفت دهید تا جایی ک کاملا آب قارچ تبخیر شود. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید قارچها خنک شوند.
2. مرغها را فیله کرده و مکعبی خرد کنید. قارچهای خنک شده را به مرغ اضافه کنید.
3. پیازها را درشت خرد کرده به همراه سیر به مواد اضافه کنید. حالا همه مواد رو با هم چرخ کتید. یا در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید.
4. در اینجا پودر آویشن و به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. (به جای آرد سورخاری میتونید از پودر نان باگت خشک شده هم استفاده کنید.)
5. حالا همه مواد رو حسابی ورز بدید تا همه مواد به خورد هم برن، دستتون رو داخل کیسه فریزر کنید و یک مشت از مواد رو بردارید و لای پلاستیک پهن و صاف و یک دست کنید. (به شکل گرد بیرون بیارید) حسابی صاف و مرتب ترکها رو بگیرید.
6. خب برگر امادست. توی یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید اجازه بدید یکم داغ شه بعد برگر رو داخل تابه گذاشته و دو طرفش رو با حرارت متوسط رو به کم سرخ کنید تا حسابی مغز پخت شه.
7. در آخر کار هم میتونید یک ورق پنیر گودا رو روی برگرها بگذارید و بعد درب تابه رو به مدت بیست ثانیه ببندید و تا پنیر آب یشه. اگر طعم پنیر را دوست ندارید میتونید حذف کنید یا پنیر پیتزای ورقهای بزارید؛ و بعد لای نان گذاشته و به همراه پیاز و سس تار تار و جعفری و گوجه میل کنید.
نکات:
- برای تهیه سس تار تار یک پیمانه سس مایونز را با دو قاشق سوپخوری خیارشور رندهشده، یک قاشق سوپخوری موسیر خردشده، دو قاشق سوپخوری پیاز رندهشده، یک قاشق چایخوری ترخون خشکشده، یک قاشق چایخوری جعفری خردشده، دو قاشق سوپخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
- حتما از ران استفاده شود وگرنه برگر سفت میشه. اگه فقط سینه داشتید حتما پنجاه گرم کره نرم شده رو با مواد قاطی کنید تا بافت برگر سفت نشه.
- میتونید همه مواد رو از شب قبل اماده کنید و فرداش سرخ کنید.