سوپ میگو، گرچه برای ما غذای آشنایی نیست اما در بسیاری از کشورها، به شیوههای متفاوتی طبخ میشود. در این مطلب، طرز تهیه سوپ میگو کوبایی را به شما آموزش میدهیم. این سوپ، غذای کاملی است که میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای شما در یک وعده غذایی را برطرف کند.
مواد لازم
- میگو پاک کرده: 250 گرم
- پیاز: 1 عدد
- سیر له شده: 4 حبه
- شیر: 2 پیمانه
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- گوجه فرنگی پوره شده: 4 عدد
- فلفل سبز یا قرمز تند: 1 عدد
- ذرت: یک پیمانه
- فلفل سیاه: 10 دانه
- میخک: 4 دانه
- برگ بو: 1 پر
- کره: 50 گرم (خرید کره کاله از دیجیکالا)
- نمک: مقداری
طرز تهیه سوپ میگو
کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم آب کنید و پیازهایی که مویی خرد کردهاید را برای 5-6 دقیقه در آن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید.
گوجه فرنگی، فلفل سیاه، میخک و برگ بو را اضافه کنید و روی آتش تیز به جوش بیاورید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. 15 دقیقه بعد، سیبزمینی و فلفل خرد شده را اضافه کنید.
بعد از نیم ساعت میگو و ذرت را به سوپ اضافه کنید و 2 پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید. 10 دقیقه بعد از جوش آمدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید.
زرده تخممرغ را با 1 پیمانه از سوپ هم بزنید و در قابلمه بریزید و تند هم بزنید. سپس سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
مردم کوبا در تهیه سوپ میگو، ذرت را به شکل درسته میریزند و آن را دان نمیکنند. آنها ساقه ذرت را چند تکه میکنند و در سوپ میریزند. اما شما میتوانید دانه ذرت را به سوپتان اضافه کنید. کوچه این سوپ را هم در صورت دلخواه میتوانید پوره نکنید و به شکل خرد شده آن را به سوپ اضافه کنید.