طرز تهیه کباب کوبیده و نحوه آماده کردن گوشت کباب

کباب کوبیده، با وجود همه محبوبیتی که دارد، کمتر از غذاهای ایرانی دیگر در خانه آماده می‌شود. نگرانی از ریختن گوشت‌ها از سیخ و خراب شدن کباب، خیلی‌ها را از آماده کردن این غذا در خانه منصرف می‌کند

طرز تهیه کباب کوبیده و نحوه آماده کردن گوشت کباب

کباب کوبیده، با وجود همه محبوبیتی که دارد، کمتر از غذاهای ایرانی دیگر در خانه آماده می‌شود. نگرانی از ریختن گوشت‌ها از سیخ و خراب شدن کباب، خیلی‌ها را از آماده کردن این غذا در خانه منصرف می‌کند. اما اگر گوشت کباب‌تان را درست انتخاب کنید، بدون نگرانی از جدا شدن گوشت یا سفت و بد‌طعم شدنش، می‌توانید این غذا را آماده کنید. در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده را به شما آموزش می‌دهیم و فوت و فن‌های آماده کردنش را با شما در میان می‌گذاریم.

مواد لازم

  • راسته گوساله: 350 گرم
  • قلوه‌گاه گوسفند: 650 گرم
  • پیاز: 250 گرم
  • نمک: مقداری

طرز تهیه کباب کوبیده

بیشتر بخوانید: روش‌های درست نگهداری گوشت

طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده را نمی‌توانید تنها با گوشت گوساله آماده کنید. بهترین ترکیب برای آماده کردن این کباب، ترکیب گوشت راسته گوساله و مغز ران گوسفند است.

ابتدا پیاها را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. سپس در یک ظرف بزرگ، گوشت‌هایی که 3 بار چرخ‌شده‌اند، پیاز و نمک را خوب ورز دهید. در صورت تمایل می‌توانید به گوشت‌ها زعفران دم شده و فلفل‌سیاه هم بزنید.

بعد از آنکه گوشت را خوب ورز دادید، روش ظرف سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. سیخ‌‎ها را هم در یخچال بگذارید تا سرد شوند. سپس گوشت‌ها را به 12 گلوله به اندازه پرتقال تقسیم کنید و هر قسمت را بار دیگر خوب ورز دهید.

یک ظرف آب کنار دستتان بگذارید. دست را کمی مرطوب کنید، گوشت را وسط سیخ قرار دهید و با فشار انگشتان کباب را به سیخ بکشید. سیخ‌ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا وقت رفتن روی آتش، گوشت خودش را ول نکند.

روی کباب را با کمی فشار انگشت اشاره و شصت به فاصله دوسانت دوسانت رد انگشت بیندازید و دو طرف سیخ را با فشار انگشت اشاره و شصت محکم کنید.

آتش کباب‌زن را تند کنید، کباب‌ها را روی آن بچینید و وقتی گوشت خودش را به سیخ گرفت، شعله را کم کرده و به پخت ادامه دهید. به آرامی در جریان پخت سیخ‌ها را چند بار از این رو به آن رو کنید تا هر طرف کباب به یک اندازه بپزد.

در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده خانگی را به شما آموزش دادیم. اگر همه نکته‌های گفته شده را رعایت کنید، بدون آنکه به کباب‌تان نان خشک یا جوش شیرین اضافه کنید، می‌توانید کباب نرم، خوش‌عطر و سالمی را سر سفره بیاورید.

نکاتی برای تهیه کباب کوبیده رستورانی

بخاطر نگرانی از ریختن کباب کوبیده، به آن جوش شیرین یا نان خشک اضافه نکنید. جوش شیرین کباب شما را خشک و بد‌طعم می‌کند. اگر نکته‌های گفته شده را رعایت کنید، نیازی به استفاده از جوش‌شیرین نخواهید داشت.

برای تهیه کوبیده، از گوشت تازه و گرم استفاده کنید و سراغ گوشت مانده در فریزر نروید.

هرگز به کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. پیازی که به گوشت می‌زنید بوی ضخم آن را کاملا از بین می‌برد.

برای تهیه کباب کوبیده، بهتر است سراغ پیاز قرمز بروید. اما از آنجا که پیاز قرمز آب‌دارتر است، مقدار بیشتری از آن را با گوشت‌کوب برقی نرم کنید، با یک پارچه نخی تمیز، آب پیازها را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.

اگر کباب را روی منقل آماده می‌کنید، برای فروکش کردن شعله ذغال‌ها صبر کنید و زمانیکه ذغال‌ها گداخته (نه شعله‌ور) شدند، سیخ‌ها را روی منقل بچینید.

سیخ‌ها را با نیم سانتی‌متر فاصله در کنار هم بچینید و در ابتدای کار آتش را آرام آرام باد بزنید. وقتی گوشت کباب خودش را گرفت، دیگر باد زدن را ادامه ندهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان