سوپ میتواند در زمان سرماخوردگی بهترین گزینه برای بهبود عوارض شما باشد همچنین به عنوان پیشغذایی خوشمزه جایگاه ویژهای در سفرههای ما دارد. انواع مختلفی از این پیشغذا را میتوان با مواد اولیه مختلف، تهیه کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه دو نوع از خوشمزهترین سوپها را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج و عدس
- 500 گرم اسفناج خرد شده
- 1 فنجان عدس
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 1 فنجان جو پرک
- 2 فنجان آب
- کمی نعنا خشک
- خامه فرادما کاله (خرید از دیجی کالا)
- نمک و فلفل و زردچوبه
- طرز تهیه سوپ اسفناح و عدس
عدس ،جو پرک و اسفناج خرد شده را داخل آب بریزید و بپزید. بعد از مدتی پیاز را خرد کرده و تفت دهید در همین زمان ادویه را به آن اضافه کنید. نعنای خشک را هم کمی به همراه پیاز تفت دهید؛ مواد را به سوپ اضافه کنید وقتی که خوب جا افتاد کمی خامه داخل آن بریزید. (در صورتیکه میخواهید به جای خامه از ماست کم چرب کاله استفاده کنید ابتدا سوپ را از روی حرارت برداشته و سپس ماست را به آن اضافه کنید).
سوپ سیبزمینی و گوشت
مواد لازم برای تهیه سوپ سیبزمینی و گوشت
- 400 گرم گوشت خرد شده
- 3 عدد پیازچه خرد شده
- 2 عدد سیبزمینی شیرین خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری خامه ساده تتراپک کاله
- 1 عدد فلفل دلمهای
- نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ سیبزمینی و گوشت
گوشتها را کاملا ریز خرد کنید و بسته به سلیقه میتوانید آن را سرخ کرده یا آبپز کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید و بعد از مدتی فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید.
سیبزمینی را به این مواد اضافه کرده و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید. گوشتهایی که قبلا تهیه کردید را نیر اضافه کنید و حدود 20 دقیقه بپزید.
بعد از آنکه مواد نیم پز شد خامه را با کمی از آب سوپ در یک ظرف هم بزنید و به همراه پیازچهها به آن اضافه کنید.