هندوستان سرزمین ادویههاست؛ سرزمین غذاهای معطر و البته تندی که برای خیلی از مسافران خارجی چشیدنشان آسان نیست. هندیها صدها نوع ادویه برای غذاهای مختلف آماده میکنند و در ادامه این مطلب، ما طرز تهیه 3 نوع ادویه هندی را با موادی که در ایران به آنها دسترسی دارید، به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه ادویه هندی گَرَم ماسالا
مردم شبه قاره هند، برای هر خورشی ترکیب ویژهای از ادویه درست میکنند و نامش را گَرَم ماسالا میگذارند. در هند، پاکستان، سریلانکا، کشمیر، نپال و بنگلادش، صدها مدل گَرَم ماسالا تهیه میشود و ترکیب زیر، یکی از انواع آن است.
مواد لازم
- زیره: 1 قاشق
- زنجبیل دارچین، جوز، فلفل، هل: از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
- میخک: 1 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: ادویه های هندی و خواص درمانی آنها
طرز تهیه ادویه هندی کاری
یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد خورشتهای هندی، کاری است که در برخی از ترکیبها به آن گرد سیر و پیاز هم اضافه میشود، اما برای آماده کردن گرد کاری خانگی نیازی به اضافه کردن پودر سیر و پیاز ندارید.
مواد لازم
- خردل، دارچین، جوز: از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
- تخمگشنیز، زیره، زردچوبه، سیاهدانه، زنجبیل: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- میخک، هل، فلفل سیاه: از هر کدام 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ادویه هندی مَدرس
ادویه مَدرس یکی از ادویههای تند و البته هندی است که در بسیاری از غذاهای هندی به کار میرود. برای آماده کردن این ادویه، به جز زردچوبه میتوانید بقیه ادوایههای آن را کمی بو دهید. کافی است آنها را در تابه بدون روغن بریزید و روی حرارت ملایم چند دقیقه بچرخانید.
مواد لازم
- دارچین، زنجبیل، ریشه جوز، زیره سیاه، زیره سبز، تخمگشنیز، جوز، پوست جوز، رازیانه، هل سبز، هل سفید، زردچوبه: از هر کدام یک قاشق چایخوری
- میخک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز: از هر کدام نصف قاشق چایخوری