ماهان شبکه ایرانیان

واشنگتن با عقب نشینی از تصمیم خود؛

آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی شرق کشور در مشهد افتتاح شد

آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی شرق کشور در مشهد افتتاح شد
به گزارش ایرنا، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی روز سه شنبه در مراسم افتتاح این آزمایشگاه، گفت: آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی و رفتار مصرف کننده در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و براساس تجربیات ارزشمند اعضای هیات علمی این مجموعه و به منظور پاسخگویی به نیاز صنعتگران جهت ارزیابی موفقیت ورود محصولات جدید غذایی به بازار راه اندازی شده است.
دکتر قدیر رجب زاده بیان کرد: در این آزمایشگاه آزمونهای مربوط به پذیرش، مشتری گرایی و دینامیک وابسته به زمان در زمینه طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگیهای محصولات غذایی انجام می شود که نتایج این آزمونها می تواند به بازار پسندی این محصولات کمک قابل توجهی کند.
وی ادامه داد: مهمترین مزیتهای استفاده از این آزمایشگاه برای صاحبان صنایع، مشاوره و آموزش روشهای ارزیابی حسی مواد غذایی، همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی مواد غذایی، طراحی و اصلاح فرمولاسیون محصول و همچنین تعیین نقش فرآیندهای دهانی در ارزیابی حسی دینامیک مواد غذایی است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: بهبود و گسترش تکنیکهای ارزیابی حسی از مهمترین الزامات جهت توسعه صادرات و افزایش توان رقابتی در صنعت غذا به شمار می رود.
رجب زاده با بیان این که خدمات این آزمایشگاه قابل ارائه در سطح ملی و بین المللی است افزود: با هدف توسعه تکنیکهای ارزیابی حسی مواد غذایی با برخی از کشورها قراردادهای مشترک پژوهشی هم منعقد شده است.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مستقر در مشهد، از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که از سال 1385 با توجه به سوابق گذشته و مزیتهای منطقه ای خراسان رضوی به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق راه اندازی شده است.
1922/7496
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان