دونات سیب آسان
مواد مورد نیاز
برای 12 دونات
خمیر:
2 پیمانه آرد (250 گرم)
یک چهارم پیمانه شکر (50 گرم)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
1 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب دوغ
یک سوم پیمانه شیر (80 میلی لیتر)
4 عدد سیب
2 پیمانه روغن آفتاب گردان، مخصوص سرخ کردن (500 میلی لیتر)
نصف پیمانه شکر، برای روی دوناتها (100 گرم)
طرز تهیه
برای تهیه خمیر، آرد، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ و آبدوغ را با هم مخلوط کنید.
به آرامی شیر را داخل مخلوطتان بریزید.
در مرحله بعد، وسط سیب را خارج کنید و آن را به صورت عمدی به شکل حلقههایی به اندازه دونات خرد کنید. هر سیب باید حدود 3 حلقه به شما بدهد.
در یک تابه روغن ریخته و آن را تا 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
هر تکه سیب را در خمیر قرار دهید به طوری که دوناتها هم اندازه باشند.
به آرامی دوناتها را در روغن قرار دهید و به مدت چند دقیقه دو طرف آنها را سرخ کنید تا به رنگ قهوهای طلایی درآیند.
سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان خارج شود و روی آنها شکر بپاشید.
نوش جان