باشگاه خبرنگاران: محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی اظهار کرد: طبق مصوبه دولت در سال 93 اتحادیهها نقشی در قیمت گذاری نانها ندارند.
وی با اشاره به اینکه هزینه کارگری 35 درصد افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: بسیاری از مواد اولیه همچون شکر، روغن و خمیرمایه به عنوان مولفههای تولید افزایش قیمت داشته اند، به همین دلیل قیمت نهایی تولید نان هم دستخوش تغییراتی قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: با آزادسازی نرخ آرد و نان، نانوایان در یک فضای رقابتی به فعالیت خود ادامه میدهند.
کرمی با بیان اینکه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و صنعت، معدن و تجارت بر قیمت گذاری نانها نظارت میکنند، اظهار کرد: در صورت مشاهده تخلف، با افراد خاطی برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد واحدهای نانوایی، واحدهایی هستند که از آرد یارانهای استفاده میکنند تصریح کرد: 15 درصد واحدهای نانوایی آزاد پز هستند.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در تشریح قیمت نانهای پرمصرف گفت: باگت فرانسوی بزرگ 2500 تا 3 هزار تومان، نیم باگت 1500 تومان، نان بربری 2500 تا 3 هزار تومان، نان کوچک هر بسته 5 هزار تومان (بستهای 600 تومان) است.
کرمی با بیان اینکه نانهای حجیم و نیمه حجیم، یکی از نانهای پرمصرف در جهان است گفت: با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان ها، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.
به گفته وی، امیدواریم در سال جدید وضع بازار نان، به نسبت سالهای گذشته بهتر شود.