طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

بهترین سس آلفردو ، سسی است که با ترکیب مناسبی از کره، پنیر پارمسان و خامه تهیه شده باشد. با این که طرز تهیه این سس بسیار راحت است، اما اگر شما مواد را به موقع اضافه نکنید یا به اندازه تفت ندهید، بافت و طعم خوبی به دست نمی‌آورید

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

بهترین سس آلفردو ، سسی است که با ترکیب مناسبی از کره، پنیر پارمسان و خامه تهیه شده باشد. با این که طرز تهیه این سس بسیار راحت است، اما اگر شما مواد را به موقع اضافه نکنید یا به اندازه تفت ندهید، بافت و طعم خوبی به دست نمی‌آورید. بنابراین با دنبال کردن مرحله به مرحله این مقاله یک سس آلفردوی معرکه مثل همان رستورانی که عاشق پاستاهای آن هستید، تهیه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

ابتدا تمام مواد را آماده کنید.

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به طلای شدن کند، به تفت دادن ادامه دهید (30 ثانیه تا یک دقیقه زمان کافی است).

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

خامه را با مقدار کمی شیر رقیق کنید و به مخلوط کره و سیر اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیق مواد را مرتب هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند.

 

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شده باشد که به قاشق شما بچسبد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر