ماهان شبکه ایرانیان

راز خوشمزه شدن میت بال با سس سوئدی و ادویه های مخصوص

میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید به شرطی که مزه‌دار کردن گوشت را بلد باشید. به جز سس بی‌نظیر این غذا، زیره، سیر و جوز هندی راز خوشمزه شدن این گوشت‌های قلقلی هستند. با طرز تهیه میت بال با ما همراه باشید.

راز خوشمزه شدن میت بال با سس سوئدی و ادویه های مخصوص

میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید به شرطی که مزه‌دار کردن گوشت را بلد باشید. به جز سس بی‌نظیر این غذا، زیره، سیر و جوز هندی راز خوشمزه شدن این گوشت‌های قلقلی هستند. با طرز تهیه میت بال با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه میت بال

  • 600 گرم گوشت چرخ کرده
  • سه‌چهارم فنجان پودر سوخاری (بدون رنگ افزودنی)
  • یک‌چهارم فنجان شیر
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 عدد پیاز قرمز بزرگ رنده شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوز هندی رنده شده
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری زیره

مواد لازم برای تهیه سس سوئدی

طرز تهیه میت بال سوئدی

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

برای تهیه میت بال تمام مواد لازم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد کاملا ترکیب شده و یکدست شوند.

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

در اندازه یک توپ پینگ پنگ، میت بال درست کنید تا مایه گوشت تمام شود. میت بال‌ها را کنار بچینید.

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری کره را داخل یک تابه بزرگ بریزید و حرارت را بالا ببرید تا روغن کاملا داغ شود. نصف میت بال‌ها را داخل تابه بریزید و هر یک تا دو دقیقه یک بار آن‌ها را بچرخانید تا تمام 4 طرف آن سرخ شده و قهوه‌ای رنگ شود. آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و باقی میت بال‌ها را هم به همین صورت سرخ کنید.

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

تابه را خالی کنید و آرد را روی چربی باقی مانده داخل تابه بریزید و به وسیله ته یک قاشق چوبی آرد را بسایید و با حرارت کم حدود یک دقیقه تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه کنید و همینطور به هم زدن ادامه دهید.

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

بعد از چند دقیقه میت بال‌ها را داخل تابه برگردانید. حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا میت بال‌ها داخل سس غوطه‌ور باشند.

طرز تهیه میت بال با سس سرآشپز سوئدی

تابه را از روی حرارت بردارید و شیر و خامه را اضافه کنید. غذا را بچشید و برحسب ذائقه‌‌تان به آن نمک و فلفل بزنید. حالا میت بال سوئدی را با نودل یا پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید. نوش جانتان!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان