اگر رژیم غذایی بدون گلوتن یا کمکربوهیدرات دنبال میکنید و امروز از آن روزهایی است که بهانه خوردن یک پیتزای خوشمزه فکرتان را رها نمیکند، دست به کار شوید و با مقداری کلم، پنیر و سس یک پیتزای خوشمزه و متفاوت درست کنید. با طرز تهیه پیتزا بدون گلوتن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون گلوتن با خمیر گل کلم
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 5 فنجان کلم آسیاب شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده کاله
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- فلفل سیاه تازه
- یکسوم فنجان سس پیتزا
- برگ های تازه ریحان و فلفل قرمز تازه برای سرو
طرز تهیه پیتزا بدون گلوتن
ابتدا فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کاغذ مخصوص پخت را روی سینی فر قرار دهید. روغن زیتون را روی کاغذ ریخته و همه جای سینی پخش کنید.
تخم مرغها را کمی بزنید و داخل یک ظرفی که میتوانید داخل ماکروفر قرار دهید، کلم آسیاب شده، تخم مرغ و نصف مقدار موزارلا را با هم مخلوط کنید.
کاسه را حدود 4 دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید و هر یک دقیقه یکبار آن را بیرون بیاورید و با چنگال هم بزنید. پودر سیر، نمک و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. مایهای که به دست میآید را میخواهیم به عنوان خمیر استفاده کنیم.
خمیر را روی سینی فر بریزید و حالت دایره فرم دهید. سینی را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلاییرنگ و کریسپی شود. خمیر را برگردانید و طرف دیگر آن را هم حدود 5 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
خمیر کلم را از فر دربیاورید و روی آن پنیر پیتزا و سس بریزید. دوباره حدود 3 دقیقه پیتزا به فر برگردانید. پیتزا آماده است با ریحان و فلفل سیاه تزیین کرده و نوش جان کنید.
با سلینو آشنا شوید
اگر زمان و حوصله کافی برای پخت پیتزا ندارید و دچار محدودیت مصرف گلوتن هستید، مسلما دلیل نمیشود که از پیتزا بگذرید. دنیای بدون گلوتن سلینو با 3 طعم مختلف پیتزا در انتظار شما است. برای آشنایی با گروه محصولات سلینو به این لینک مراجعه کنید.