طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری)

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری)

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

مواد لازم

  • اسفناج ساقه گرفته و خرد شده: نیم کیلو
  • پیاز ساطوری: 1 عدد
  • سیر کوبیده: 2 حبه
  • تره فرنگی ساطوری: 1 بته
  • برنج نیم دانه: 1 پیمانه
  • ماست هم زده: 2 پیمانه (خرید ماست کم چرب سون کاله از دیجی‌کالا)
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن، نمک، فلفل: مقداری

سوپ ماست

طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج

2-3 قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای 20 تا 30 دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از 45 دقیقه آماده می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان