ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مرحله به مرحله آش جو + نکات + عکس

پخت آش به ظاهر آسان و بی‌دردسر است. اما دانستن یک سری نکات در پخت آش‌تان موثر و طعم آن را منحصربه فردتر می‌کند. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه آشی سنتی و قدیمی به نام آش جو که احتمالا طرز تهیه آن را بلد هستید با تمام ریزه‌کاری‌ها و نکاتش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

پخت آش به ظاهر آسان و بی‌دردسر است. اما دانستن یک سری نکات در پخت آش‌تان موثر و طعم آن را منحصربه فردتر می‌کند. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه آشی سنتی و قدیمی به نام آش جو که احتمالا طرز تهیه آن را بلد هستید با تمام ریزه‌کاری‌ها و نکاتش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش جو

  • نیم کیلوگرم سبزی آش
  • 4 قاشق غذاخوری نعنا
  • 1 پیمانه جو پوست کنده
  • یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
  • سه‌چهارم پیمانه نخود
  • سه‌چهارم پیمانه لوبیا چیتی
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • استاک گوشت
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیازداغ، سیرداغ و کشک به میزان لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه مرحله به مرحله آش جو + نکات 

طرز تهیه آش جو

همانطور که می‌دانید برای تهیه آش باید تمام حبوبات را از 24 ساعت قبل خیس کنید و چندبار آب آن را عوض کنید تا نفاخ نباشد. جو و گندم را هم خیس کنید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید. اگر از آب گوشت استفاده می‌کنید، آن را به پیاز اضافه کرده و اگرنه حدود 8 پیمانه آب را با عصاره گوشت ترکیب کرده و به پیاز اضافه کنید. آب گوشت طعم خورش را خوشمزه‌تر می‌کند.

طرز تهیه چند مدل آش محلی

حرارت را کمی بالا ببرید تا آب به جوش آید سپس گندم و جو را اضافه کنید. در فاصله‌ای که گندم و جو می‌پزند، حبوبات را به صورت جداگانه داخل قابلمه با مقداری آب بپزید. بعد از حدود یک ساعت و نیم حبوبات را به آش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سبزی آش را اضافه کنید. توجه کنید که سبزی آش را نباید مثل سبزی خورشتی ریز و ساطوری خرد کنید. اش را خوب هم بزنید و اجازه دهید سبزی هم بپزد. 

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و نعنا خشک را به مدت یک دقیقه با حرارت کم تفت دهید. در اواخر پخت نعنا را اضافه کنید. 

آش را بچشید و بر حسب سلیقه‌تان به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

آش جو آماده است آن را با نعنا داغ و پیازداغ و کشک تزیین کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان