نان و پنیر، چای شیرین و خرما، خوراکیهای ثابت سفره افطار هستند. برای اینکه از مهمانان روزهدارتان پذیرایی کنید، به ساعتها پخت و پز و آماده کردن غذاهای رنگارنگ نیازی ندارید. شما میتوانید با آماده کردن خوراکیها ساده و سالم، سفره افطارتان را رنگارنگ کنید. در این مطلب، طرز تهیه کاناپه پنیر را به شما آموزش میدهیم.
اگر میخواهید سینیهای کاناپه متنوعتری را آماده کنید، طرز تهیه کاناپه بادمجان با پنیر گودا را بخوانید.
مواد لازم
طرز تهیه کاناپه پنیر
پنیر سفید را در مخلوطکن بریزید و پنیر ویلی را هم همراه با ماست، خامه، خردل، مایونز و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و چند ثانیه بگردانید.
وقتی خمیر صاف و یکدستی به دست آمد، سبزی خشک را کفمال کنید و در مخلوط کن بریزید.
پس از مخلوط شده مواد با سبزی، آنها را در یک قیف قنادی با ماسوره درشت بریزید و روی بیسکوییتها یا نان برشداده شده بریزید.
با سبزیجات دلخواهتان میتوانید این کاناپه را تزیین کنید یا اینکه رویش را با پسته و دیگر مغزها تزیین کنید.
میتوانید کاناپهها را با تزیینهای متفاوت، به شکل ردیفی را گرد در ظرف سرو بچینید و با همین یک مایه، تنوعی از کاناپهها را ایجاد کند.
اگر در زمان ریختن مایه در قیف، احساس کردید که مایه بی اندازه خشک است، مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کنید و دوباره مخلوطکن را روشن کنید. اما مراقب باشید حجم آبی که اضافه میکنید، آنقدر زیاد نباشد که قیف توان فرم دادن به پنیرها را نداشته باشد.