ماهان شبکه ایرانیان

آیا پروتئین سویا کلسترول بد را کاهش می دهد؟

سویا یکی از نادر ترین غذاهای گیاهی است که حاوی تمام اسید آمینه های ضروری است. پروتئین سویا بالاست که حاوی کلسترول و تنها سطح پایین چربی اشباع است

آیا پروتئین سویا کلسترول بد را کاهش می دهد؟

سویا یکی از نادر ترین غذاهای گیاهی است که حاوی تمام اسید آمینه های ضروری است. پروتئین سویا بالاست که حاوی کلسترول و تنها سطح پایین چربی اشباع است. اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) پروتئین سویا را در لیستی از غذاهایی که می تواند کلسترول را کاهش دهد، قرار می دهد.

به گزارش به نقل از شفقنا، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL)، به طور کلی کلسترول بد نامیده می شود.

کلسترول LDL زمانی که در شریان ها ایجاد می شود، خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را افزایش می دهد و به همبن دلیل کلسترول بد نامیده می شود،. بنا بر این مصرف هر خوراکی که بتواند این خطر را کاهش دهد، بسیار مهم و حیاتی است.

پروتئین سویا باعث کاهش کلسترول LDL در حدود 3-4 درصد در بزرگسالان می شود. اگر چه اندازه اثر کوچک است، اما نتایج قابل توجهی دارد و در دنیای واقعی این اثر ممکن است قویتر باشد. چرا که وقتی پروتئین سویا به رژیم غذایی اضافه می شود، در اغلب موارد، دیگر منابع پروتئینی که سطح کلسترول LDL بالا داردند مانند گوشت و لبنیات حذف خواهند شد.

در مطالعه ای که در سال 2010 منتشرشد محققان به این نتیجه رسیدند که با کاهش مستقیم LDL از پروتئین سویا، کلسترول LDL به میزان 3٫6-6٫0٪ کاهش می یابد.

در مطالعات انجام شده توسط دانشمندان تنها از 2،607 شرکت کننده استفاده شد؛ از اینها، تنها 37 درصد مردان بودند. همچنین اکثر زنان که در این تحقیق شرکت داشتند، یائسگی داشتند. به عبارت دیگر، جمعیت شناسی مطالعات با جمعیت شناسی عموم مردم منطبق نبود. با این حال، این تحقیق به سادگی نتیجه می گیرد که داده های موجود و تجزیه و تحلیل آن ها نشان می دهند که پروتئین سویا به سلامت قلب کمک می کند.

منبع: www.medicalnewstoday.com

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان