وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: ورژنهای مختلفی برای سالاد پاستا وجود داره که هر کدومشون هم به خاطر مواد متنوعی که داخلشون بکار رفته طعم و مزهی منحصر به فرد خودشون رو دارن. در این مطلب طرز تهیه یه سالاد پاستا با سس لیمو رو براتون میذارم که خودم به شخصه خیلی طرفدارشم، چون داخلش کرفس داره و ترکیب طعم کرفس و بوی لیموی تازه مزه این سالاد رو محشر میکنه، البته برای کسایی که مثل من عاشق کرفس باشن .
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با سس لیمو
- پاستا: 200 گرم به شکل دلخواه
- بروکلی خرد شده: 1 پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز: نصف یک عدد
- زیتون: 1 پیمانه
- کرفس: 2 ساقه بلند
- سالامی: 100 گرم
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 1/2 پیمانه
- سیر رنده شده: 1 قاشق مربا خوری
- لیمو رنده شده: 4 الی 5 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد پاستا با سس لیمو
1. برای تهیه این سالاد پاستا خوشمزه ابتدا قابلمه آبی که کمی نمک و روغن داره رو به جوش بیارین و بعد پاستا رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه برای حدود 8 الی 10 دقیقه یا بیشتر تا نرم و آماده خوردن بشه. روغن به نچسبیدن پاستاها به هم کمک میکنه.
2. تا پاستا آماده میشه سس رو حاضر میکنیم. سس مایونز، نمک، فلفل، سیر رنده شده و آب لیمو رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین تا سستون یکنواخت بشه. مقدار آب لیمو رو میتونین بر طبق سلیقه تون کم یا زیاد کنین.
3. حالا مواد سالاد رو خرد کنین پس زیتون رو حلقهای ببرین.
4. سالامی رو هم مثل تصویر رشته رشته کنین.
5. کرفس و فلفل رو هم مکعبی و ریز خرد کنین.
6. حالا دیگه پاستا هم پخته پس آبکشش کنین و وقتی سرد شد داخل یه کاسه بزرگ بریزینش.
7. سالامی، بروکلی، کرفس، فلفل دلمه و زیتون رو به ماکارونی اضافه کرده خوب با هم مخلوطشون کنین.
8. حالا سس لیمو و جعفری خرد شده رو هم بریزین و باز مواد رو هم بزنین تا کاملا و یکنواخت به سس آغشته بشن.
9. بهتره سالاد رو حداقل نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا مزهها به خورد هم بره.
10. حالا سالاد خوشمزه شما حاضره … نوش جان