یکی از پیشنهادهای افطاری امروز حلوا هویج با عطر هل و زعفران است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. کافی است 40 دقیقه قبل از افطار دست به کار شوید و یک حلوای متفاوت و مقوی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا هویج
- 2 قاشق غذاخوری روغن جامد
- نیم کیلوگرم هویج
- 8 عدد هل
- 3 فنجان شیر پرچرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- یکچهارم فنجان شکر
- یکچهارم فنجان کشمش
- زعفران به مقدار لازم
- یکچهارم فنجان مغز بادام و پسته خرد شده
طرز تهیه حلوا هویج
داخل یک قابلمه یا یک تابه گود روغن جامد را با حرارت متوسط ذوب کنید. دانههای هل را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش شود (حدود 30 ثانیه). هویجها را با رنده بزرگ رنده کنید و به هل و روغن اضافه کنید. حدود 3 دقیقه هویج را تفت دهید.
شیر را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا به جوش آید. حدود 5 دقیقه هویج و شیر را بجوشانید. حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا هویج با شیر بپزد و حدود یکسوم شیر تبخیر شود. هر چند دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
شکر، کشمش و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را تا حد متسوط بالا ببرید و تا زمانی که غلظت کافی پیدا کند و براق شود هم زدن را ادامه دهید (حدود 15 تا 20 دقیقه). شما میتوانید حلوا را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو کنید.
حلوا را داخل ظرف مناسب سرو کرده و همراه پسته و بادام خرد شده سرو کنید.
نکات طرز تهیه
- حلوا را حدود 5 روز میتوانید داخل یخچال نگهداری کنید؛
- مقدار مواد لازمی که برای تهیه این حلوا در نظر گرفتیم برای 4 نفر کافی است اگر برای تعداد بیشتری میخواهید حلوا درست کنید، مواد را به همین نسبت زیاد کنید.