شناسه : ۱۶۰۶۰۳۴ - جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۶
مواد افزودنی آدامس عامل افزایش ابتلا به سرطان روده
مطالعات نشان می دهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروب های روده و همچنین التهاب روده تاثیر می گذارد
مطالعات نشان می دهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E171 بر میکروب های روده و همچنین التهاب روده تاثیر می گذارد.
به گزارش به نقل از مهر، محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E171 (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E171 بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»
وی در ادامه میافزاید: «یافته های مطالعه ما نشان میدهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E171 بر میکروبیوم های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و میتواند منجر به بیماریهای التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»