برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
نام فرآورده و شکل عرضه |
شرایط نگهداری
|
عمر ماندگاری |
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
3 روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا |
برودت یخچال |
5 روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده |
برودت یخچال |
7 روز |
گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
9 ماه |
گوشت قرمز چرخکرده تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
2 روز |
گوشت قرمز چرخکرده منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
3 ماه |
گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
3 روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا |
برودت یخچال |
5 روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده |
برودت یخچال |
7 روز |
گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
12ماه |
ماهی شکم خالی تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
3 روز |
ماهی شکم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
6 ماه |
میگو تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
3 روز |
میگو منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
12ماه |
آلایش خوراکی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
2 روز |
آلایش خوراکی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
4 ماه |
آلایش خوراکی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
2 روز |
آلایش خوراکی منجمد ، بستهبندی معمولی |
برودت فریزر |
3 ماه |
تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی |
برودت یخچال |
1 ماه |
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یک بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیکی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
منبع:fdo.mui.ac.ir
بیشتر بخوانید: