ماهان شبکه ایرانیان

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یک بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیکی پلی‌اتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است.

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

 برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.
  نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی

 

 
نام فرآورده و شکل عرضه شرایط نگهداری
عمر ماندگاری
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 9 ماه
گوشت قرمز چرخ‌کرده تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
گوشت قرمز چرخ‌کرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
ماهی شکم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
ماهی شکم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 6 ماه
میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
آلایش خوراکی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
آلایش خوراکی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 4 ماه
آلایش خوراکی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
آلایش خوراکی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
تخم‌مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 1 ماه

 
 بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یک بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیکی پلی‌اتیلن است.
 برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
  برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.


منبع:fdo.mui.ac.ir

 بیشتر بخوانید:

آموزش پاک کردن و انواع طرز پخت ماهی سالمون

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان