فلافل از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار می باشد و اگر شما تمایل دارید فلافل را به روش اصلی بپزید بهتر است از طرز تهیه فلافل لبنانی و فلافل خوزستانی برای تهیه این غذای بی نظیر استفاده کنید. در دستور تهیه فلافل لبنانی از نخود و پیاز و جعفری و سیر و آرد نخودچی و فلفل سیاه و زیره سبز و تخم گشنیز و تخم مرغ و نمک استفاده می شود.
فلافل کنجدی و فلافل با سیب زمینی و فلافل بندری از انواع روش ها برای پخت فلافل می باشند که بهتر است شما با مواد غذایی که در دسترس دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را در منزل بپزید.
![طرز تهیه فلافل لبنانی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408460989q.jpeg)
مواد لازم
- نخود : 300 گرم
- پیاز : یک عدد
- جعفری : 1/2 استکان
- سیر : دو حبه
- فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
- آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری
- زیره سبز : یک قاشق چایخوری
- تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ : یک عدد
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل لبنانی در منزل
برای پخت فلافل ابتدا نخود را درون مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید و اگر تمایل دارید نخود در عرض دو یا سه ساعت خیس بخورد بهتر است مقداری نمک به آن بیفزایید.
![خیس خوردن نخود](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408470004z.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه فلافل لبنانی نخود خیس خورده را به همراه سیر و پیاز و ادویه و جعفری درون میکسر یا مخلوط کن بریزید سپس همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و آرد را به مایه فلافل بیفزایید و تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید. مایه فلافل را به شکل توپ آورید و درون روغن سرخ نمایید.
![دستور تهیه فلافل لبنانی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408470036e.jpeg)
سپس فلافل ها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن ها را به کمک روش های تزیین فلافل به زیبایی تزیین نمایید.
![تزیین فلافل](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408470051a.jpeg)
نکات طلایی برای پخت بهتر فلافل
- فلافل ها را باید درون مقدار زیادی روغن سرخ کنید.
- برای پخت فلافل می توانید از زیره سبز یا زیره سیاه استفاده نمایید.
- اگر تمایل دارید فلافل عطر بهتری داشته باشد بهتر است به مایه آن نعناء خشک اضافه نمایید.
- اگر می خواهید نخود را چرخ کنید زیاد آن را له نکنید زیرا در هنگام سرخ شدن فلافل ها له می شوند.
- برای تهیه فلافل استفاده از تخم مرغ اختیاری است و تخم مرغ از خشک شدن فلافل ها جلوگیری می کند.
![روش پخت فلافل](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408470067k.jpeg)
- اگر تمایل دارید فلافل ها پف کنند بهتر است مقداری بیکینگ پودر به مایه آن اضافه کنید.
- برای سرخ کردن فلافل ها می توانید آن ها را درون ظرفی کوچک و نچسبی که عمق دارد سرخ نمایید.
- برای سرخ کردن فلافل می توانید مایه آن را به کمک قالب های مخصوص قالب بزنید.
- برای گرفتن روغن فلافل می توانید بعد از سرخ شدن فلافل ها آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید.
![فلافل لبنانی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/29/1408470098p.jpeg)
در این مطلب با طرز تهیه فلافل لبنانی آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید فلافل ترد و خوشمزه ای را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.