این بار یک فینگرفود متفاوت و عجیب در انتظار شما است. پنیر کبابی با هندوانه گریل! شاید از هندوانه گریل تعجب کنید ولی پیشنهاد میدهیم این فینگر فود خوشمزه با پنیر هالومی را حتما امتحان کنید. پنیر کبابی یا هالومی سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامینها است که ارزش غذایی آن معادل 15 تا 12 کیلوگرم شیر تازه گاو است. از ویژگیهای منحصربه فرد این پنیر، به دلیل نقطه ذوب بالا، قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن است. کافی است آن را به سیخ بکشید و روی زغال یا صفحه گریل کبابی کنید.
لازم برای تهیه پنیر کبابی با هندوانه گریل
طرز تهیه پنیر کبابی با هندوانه گریل
ابتدا صفحه گریل را روی حرارت مستقیم قرار دهید.
آبلیمو و عسل را داخل یک کاسه کوچک بریزید.
گرمک و هندوانه را بشویید و پوست بکنید. هر دو را مکعبی خرد کنید. پنیر کبابی را هم به هم مکعبی خرد کنید.
سیخهای چوبی را حداقل 30 دقیقه داخل آب قرار دهید تا خیس بخورند.
بعد از 30 دقیقه پنیر کبابی، هندوانه و گرمک را به سیخ بکشید و به عسل و آبلیمو آغشته کنید. سیخها را روی صفحه گریل قرار دهید و حدود سه تا چهار دقیقه هر طرف آن را گریل کنید. فینگرفود پنیر کبابی آماده است.
نکات طرز تهیه فینگرفود
- سعی کنید تکههای گرمک و هندوانه و پنیر کبابی را اندازههای هم ببرید.
- هستههای هندوانه و گرمک را قبل از این که به سیخ بکشید جدا کنید.
- هر طرف از مواد را به یک اندازه گریل کنید تا پنیرها از سیخ نریزند.
- میتوانید از مقداری فلفل هم به عنوان چاشنی استفاده کنید.