اضافه کردن ماهی و میگو به رژیم غذاییمان به هر نحوی، یکی از کارهایی است که برای بهرهگیری از خواص زیاد غذاهای دریایی باید انجام دهیم. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کتلت ماهی را به شما آموزش دهیم تا با تنوع بیشتری بتوانید غذاهای دریایی را در رژیم هفتگیتان قرار دهید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی
- 350 گرم فیله ماهی بدون استخوان
- 350 گرم سیب زمینی
- یک لیوان شیر کمچرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- یک عدد پیاز
- نیم کیلوگرم جعفری
- یک عدد لیمو ترش
- یک قاشق غذاخوری آرد
- چهار حبه سیر
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت ماهی
فیلههای ماهی را با آبلیمو مزهدار کنید. سپس برای پخت آنها را با شیر داخل قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید. سیر و پیاز را ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی ماهی کاملا پخت، آن را آبکش کنید. اگر از بوی ماهی اصلا خوشتان نمیآید، در این مرحله میتوانید چند عدد برگ بو هم اضافه کنید. مواد را از ماهی جدا کنید و ماهی را داخل مخلوطکن بریزید تا صاف و یکدست شود.
سیب زمینیها را با رنده ریز رنده کنید و داخل غذاساز با ماهی مخلوط کنید. آرد را هم اضافه کنید. حدود پنج شاخه از جعفریها را ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر مقداری نمک و فلفل و اگر ادویه خاصی برای غذاهای دریایی مدنظرتان است اضافه کنید و برای بار آخر مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
یک تابه بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید. مقداری از مایه را بردارید و مثل همان کتلت گوشت و مرغ داخل تابه بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید. با بقیه مواد هم به همین صورت کتلت درست کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. از مابقی جعفریها هم برای تزیین استفاده کنید.
نکات طرز تهیه
- برگ بوها، سیر و پیاز را نباید زیاد خرد کنید تا به راحتی از ماهی جدا شوند.
- کتلتها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
- لیموترش را مستقیم داخل شیر نریزید، چون باعث بریدن شیر میشود.
- جعفری را اصلا داخل غذاساز نریزید یا نکوبید؛ چون در اینصورت طعم جعفری غالب خواهد شد. توجه کنید که سیر هم نباید بکوبید یا از تعداد بیشتری استفاده کنید.