ضیافت در ماه خدا بار دیگر ما را به فضایی معنوی وارد میکند. روزه داری به بهانهای برای تزکیه جسم و روح تبدیل میشود و ضیافتهای ساده اما سرشار از صمیمیت ماه رمضان، فرصتی برای نزدیکی و همدلی با کسانی میشود که مشغلههای هر روزه، فرصت همنشینی با آنها را از ما گرفته بود.
اگر شما هم قصد برگزاری مهمانی افطار یا دعای سحر در ماه رمضان را دارید، بهتر است نکاتی که در ادامه یادآوری کردهایم را مرور کنید. ما به شما برای آماده کردن سفره سحری و افطاری سالم کمک میکنیم.
ضیافت پاکسازی بدن
خستگی، سردرد، سوءهاضمه و ضعف حافظه، قرار نیست همیشه با روزهداران همراه باشد. تغذیه مناسب در وعده افطار و سحر و تامین نیازهای غذایی بدون مصرف چربی و قند فراوان، بدن را برای تحمل روزهداری آماده کرده و محرومیت از مواد غذایی را به بهانه خوبی برای پاکسازی بدن تبدیل میکند.
تنظیم قند خون با تغذیه مناسب
مصرف بیش از اندازه شیرینی در وعده سحر، باعث بالا رفتن ناگهانی قند خون و در نتیجه افت سریع آن در ساعات بعد از سحر میشود. روزهدارانی که در وعده سحری دسرهای کربوهیدراتی با شیرینی طبیعی را مصرف میکنند، نسبت به کسانی که سفره سحری را با حجم زیادی از شیرینی پر میکنند، کمتر دچار افت قند خون و ضعف ناشی از گرسنگی میشوند.
کاهش گرسنگی و عطش
مصرف غذاهای پر ادویه در وعده سحر، تشنگی و گرسنگی در ساعات بعدی را تشدید میکند. خوراکیهای کمحجم، ساده و سالمی که از گروههای متنوع غذایی انتخاب شدهاند، بهترین گزینه برای تامین نیاز سلولهای مغز و بدن به مواد غذایی به شمار میروند.
آبرسانی به بدن
کمآبی بدن، احساس خستگی، ضعف، گیجی و بیحالی را تشدید میکند. روزهدارانی که در وعده سحری و افطاری سراغ میوهها و سبزیجات آبدار میروند و نوشیدنیهای سالم و بدون قند را مصرف میکنند، ساعات بیشتری محروم بودن از غذا را تحمل میکنند. گذشته از این، رساندن مایعات سالم به بدن، احتمال درگیر شدن با سردردهای هر روزه و مشکلات گوارشی را پایین میآرود.
بدن هر فرد در طول روز، به مصرف مایعات فراوان نیاز دارد اما آب، تنها نوشیدنی نیست که از پس تامین این نیاز بدن برمیآید. سوپها و آشها، شربت عرقیات، شیر کمچرب و دمنوشها، گزینههای مناسبی برای آبرسانی به بدن هستند.
مصرف فیبر
مصرف غذاهای چرب در وعده سحری، باعث سنگینی و سیری زودرس میشود. مصرف میوهها و سبزیجات تازه، غذاهای کم چرب و غلات کامل، احتمال گرسنگی زودرس را پایین آورده و به فعالیت بهتر دستگاه گوارش در این روزها کمک میکند.
جدا کردن شام از افطار
مصرف غذاهای سنگین و کامل در وعده افطار، یکی از اشتباهات رایج در تغذیه روزهداران است. متخصصان معتقدند دستگاه گوارشی که ساعتها از آب و غذا محروم بوده، آماده دریافت حجم زیادی از مواد غذایی نیست.
چیدن سفره افطار با مواد غذایی سالمی که چربی و قند بالایی ندارند، به حفظ سلامت دستگاه گوارش در این ماه کمک میکند. به همین متخصصان توصیه میکنند که وعده شام، حداقل یک ساعت پس از افطار صرف شود.
بسته ضیافت کاله؛ سحری و افطاری آماده اما سالم
کمبود وقت، گرسنگی شدید و خستگی، از دلایل اصلی افزایش مصرف غذاهای چرب و پرکالری در ماه رمضان است. شرکت کاله با تهیه بستههای سالم و اقتصادی ضیافت برای وعدههای افطار و سحر، تنوعی از مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامت روزهداران را آماده عرضه کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بستههای سحری و افطاری و نحوه سفارش بسته ضیافت به این صفحه مراجعه کنید.