به گزارش خبرنگار مهر، دکتر متیو پاز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سوئین برن استرالیا، در این باره می گوید: «مصرف شکلات معمولا با بهبود حالات خلق و خو مرتبط است.»
مطالعات نشان می دهد پلی فنول های موجود در شکلات تلخ می تواند موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد شود.
پاز نیز عنوان می کند: «مطالعه بالینی ما برای اولین بار به لحاظ علمی تاثیرات مثبت پلی فنول های کاکائو را بر روی خلق و خو ثابت کرد.»
در این مطالعه 72 زن و مرد سالم در رده سنی 40 تا 65 سال شرکت داشتند و به طورتصادفی نوشیدنی شکلات تلخ همراه با 500mg، 250mg یا 0mg پلی فنول های کاکائو دریافت کردند.
بعد از 30 روز مشخص شد افرادی که نوشیدنی با دوز بالاتر پلی فنول کاکائو خورده بودند در مقایسه با سایرین، احساس آرامش و رضایتمندی بیشتری را گزارش کرده بودند.