ماهان شبکه ایرانیان

آش لوبیا‌سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا‌سفید رو براتون می‌ذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد می‌کنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفره‌های افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آش‌های خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید

  • لوبیا سفید: 1 و 1/2 پیمانه
  • سبزی آش خورد شده: 400 گرم (تره، جعفری، گشنیز)
  • اسفناج درشت خورد شده: 400 گرم
  • رشته آشی: 200 گرم
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مراحل تهیه آش لوبیا سفید

1. ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

2. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

3. حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

4. بعد از حدود 1 تا 2 ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

5. بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشته‌ها بپزن و حجیم بشن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

6. وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

7. دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان