وبسایت سراشپز پاپیون - نیلوفر محبی: این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است طوری که یه نوع دسر حساب میشه و، چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.
مواد لازم
- شیر: 1.5 لیوان
- آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: 1 قاشق سوپ خوری
- خرما: 5 عدد
- دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.
2. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
3. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.
نکات:
- مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
- میتوانید خرماها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
- در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
- اگر میخواهید فرنی شیرینتر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
- برای تهیه این فرنی میتوانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.