ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه یک سالاد کینوا و آواکادو + سس مخصوص

مجمع جهانی سازمان ملل متحد سال ۲۰۱۳ را سال جهانی کینوا نام‌گذاری کرد، اما با وجود گذشت پنج سال از دهان به دهان چرخیدن نام این دانه در جهان، نام کینوا هنوز هم برای ایرانی‌ها آشنا نیست

طرز تهیه یک سالاد کینوا و آواکادو + سس مخصوص

مجمع جهانی سازمان ملل متحد سال 2013 را سال جهانی کینوا نام‌گذاری کرد، اما با وجود گذشت پنج سال از دهان به دهان چرخیدن نام این دانه در جهان، نام کینوا هنوز هم برای ایرانی‌ها آشنا نیست. خواص فراوان کینوا و ناآشنا بودن بسیاری از ایرانی‌ها با معجزه این دانه بهانه‌ای شد تا طرز تهیه سالاد کینوا را با شما در میان بگذاریم. سالادی که در کمتر از نیم ساعت می‌توانید آماده‌اش کنید و آن را به جای یک غذای کامل سرو کنید. 

کینوا یکی از غلات بدون گلوتن است که سلیاکی‌ها هم بدون نگرانی می‌توانند آن را مصرف کنند.

طرز تهیه چند غذای بدون گلوتن:

مواد لازم

  • کینوا: یک فنجان
  • گوجه گیلاسی: 10 عدد
  • خیار بوته‌ای: یک عدد
  • برگ جوان اسفناج: نصف فنجان
  • آواکادو: یک عدد
  • پنیر فتا: یک سوم فنجان (خرید پنیر فتا کاله از دیجی‌کالا)

سس سالاد

  • خردل: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه: سه قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • سیر: یک حبه
  • روغن زیتون: یک سوم فنجان
  • لیمو تازه: یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه: مقداری

سالاد کینوا - کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا و آواکادو

متخصصان تغذیه معتقدند تنها با مصرف 100 گرم کینوا در روز، می‌توانید بخش زیادی از نیاز بدنتان به پروتیین، فیبر، ویتامین B و مواد مغذی را معدنی تامین کنید.

کینوا را با یک و نیم فنجان آب روی حرارت بالا بجوشانید و بعد از جوش آمدن، در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید تا کینوا بپزد. وقتی آب کینوا جمع شد، آن را از روی حرارت بردارید و منتظر خنک شدنش بمانید.

هسته‌های لیمو را خارج کنید، سر و تهش را بگیرید و آن را با پوست همراه با سایر مواد سس در مخلوط‌کن بیندازید. سس را بعد از آماده شدن چند دقیقه در یخچال بگذارید.

گوجه‌های گیلاسی را از وسط نصف کنید، خیار را حلقه کنید، آواکادو را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید و برگ‌های ریز اسفناج را هم پس از شستن با این مواد مخلوط کنید.

همه مواد را با کینوا مخلوط کنید و مکعب‌های پنیر فتا را هم همراه با سس روی سالاد بریزید.

اگر می‌خواهید این سالاد را برای یک تا دو روز در یخچال نگه‌دارید، سس را با همه مواد مخلوط نکنید و تنها به اندازه مصرف آن وعده به سالاد سس بزنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان