نان تورتیلا یکی از پایه های اصلی آشپزی مکزیکی به شمار می رود. به همین خاطر بد نیست با روش تهیه و پخت آن آشنایی داشته باشید. به این منظور ما دو مدل مختلف نان تورتیلا را برایتان آموزش داده ایم که با گوجه فرنگی خشک شده و گل ختمی (گل بامیه) درست می شوند.
با روزیاتو همراه باشید.
تورتیلا با گوجه فرنگی خشک شده
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
مخلوط آرد تورتیلا:
- 2٫5 پیمانه آرد
- نصف پیمانه روغن حیوانی
- 2٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری نمک
بقیه مواد:
- ¼ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده در روغن
- 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 1 پیمانه آب گرم
طرز تهیه
- همه مواد لازم برای آرد تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
- گوجه فرنگی خشک، پودر چیلی و پودر سیر را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا خمیر شوند.
- آن را به مخلوط آرد افزوده و با انگشتان دست هم بزنید. سپس به شکل یک چانه بزرگ شکل دهید.
- خمیر را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون یک پلاستیک کنار بگذارید تا ور بیاید.
- برای ساخت تورتیلا، گلوله های کوچک از خمیر بردارید. آن را بین دو سطح صاف قرار داده (زیر و روی خمیر ورقه روغنی بگذارید که نچسبند) و فشار دهید تا کاملا تخت و صاف شود. هر چه نازک تر باشد، بهتر است.
- تابه را روی حرارت ملایم داغ کنید و تورتیلاها را به مدت دو دقیقه، تا زمانی که حباب زده و طلایی شوند، سرخ کنید.
تورتیلا با گل ختمی
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
مخلوط آرد تورتیلا:
- 2٫5 پیمانه آرد
- نصف پیمانه روغن حیوانی
- 2٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری نمک
بقیه مواد:
- ¼ پیمانه گل ختمی خشک شده
- 1 پیمانه آب گرم
طرز تهیه
- گل های ختمی را درون یک کاسه ریخته و روی آن ها 1 پیمانه آب گرم بریزید. اجازه دهید 10 تا 12 دقیقه خیس بخورند. سپس آن ها را آبکشی کنید. باید یک پیمانه آب در اختیار داشته باشید.
- آب رنگی و طعم دار را به مخلوط آرد بیفزایید و با کمک انگشتان دست آن را ورز دهید.
- خمیر را به شکل یک چانه بزرگ شکل داده و به مدت 30 تا 45 دقیقه کنار بگذارید. (روی آن کیسه پلاستیکی بکشید.)
- برای ساخت تورتیلا، گلوله های کوچک از خمیر بردارید. آن را بین دو سطح صاف قرار داده (زیر و روی خمیر ورقه روغنی بگذارید که نچسبند) و فشار دهید تا کاملا تخت و صاف شود. هر چه نازک تر باشد، بهتر است.
- تابه را روی حرارت ملایم داغ کنید و تورتیلاها را به مدت دو دقیقه، تا زمانی که حباب زده و طلایی شوند، سرخ کنید.