ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه تورتیلا با گوجه فرنگی و گل ختمی [تماشا کنید]

نان تورتیلا یکی از پایه های اصلی آشپزی مکزیکی به شمار می رود. به همین خاطر بد نیست با روش تهیه و پخت آن آشنایی داشته باشید. به این منظور ما دو مدل مختلف نان تورتیلا را برایتان آموزش داده ایم که با گوجه فرنگی خشک شده و گل ختمی (گل بامیه) درست می شوند.

خوشمزه روز: طرز تهیه تورتیلا با گوجه فرنگی و گل ختمی [تماشا کنید]

نان تورتیلا یکی از پایه های اصلی آشپزی مکزیکی به شمار می رود. به همین خاطر بد نیست با روش تهیه و پخت آن آشنایی داشته باشید. به این منظور ما دو مدل مختلف نان تورتیلا را برایتان آموزش داده ایم که با گوجه فرنگی خشک شده و گل ختمی (گل بامیه) درست می شوند.

با روزیاتو همراه باشید.

تورتیلا با گوجه فرنگی خشک شده

  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

WWT_13

مواد لازم

مخلوط آرد تورتیلا:

  • 2٫5 پیمانه آرد
  • نصف پیمانه روغن حیوانی
  • 2٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک

بقیه مواد:

  • ¼ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده در روغن
  • 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 پیمانه آب گرم

طرز تهیه

  1. همه مواد لازم برای آرد تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. گوجه فرنگی خشک، پودر چیلی و پودر سیر را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا خمیر شوند.
  3. آن را به مخلوط آرد افزوده و با انگشتان دست هم بزنید. سپس به شکل یک چانه بزرگ شکل دهید.
  4. خمیر را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون یک پلاستیک کنار بگذارید تا ور بیاید.
  5. برای ساخت تورتیلا، گلوله های کوچک از خمیر بردارید. آن را بین دو سطح صاف قرار داده (زیر و روی خمیر ورقه روغنی بگذارید که نچسبند) و فشار دهید تا کاملا تخت و صاف شود. هر چه نازک تر باشد، بهتر است.
  6. تابه را روی حرارت ملایم داغ کنید و تورتیلاها را به مدت دو دقیقه، تا زمانی که حباب زده و طلایی شوند، سرخ کنید.

تورتیلا با گل ختمی

  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

1-001

مواد لازم

مخلوط آرد تورتیلا:

  • 2٫5 پیمانه آرد
  • نصف پیمانه روغن حیوانی
  • 2٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک

بقیه مواد:

  • ¼ پیمانه گل ختمی خشک شده
  • 1 پیمانه آب گرم

طرز تهیه

  1. گل های ختمی را درون یک کاسه ریخته و روی آن ها 1 پیمانه آب گرم بریزید. اجازه دهید 10 تا 12 دقیقه خیس بخورند. سپس آن ها را آبکشی کنید. باید یک پیمانه آب در اختیار داشته باشید.
  2. آب رنگی و طعم دار را به مخلوط آرد بیفزایید و با کمک انگشتان دست آن را ورز دهید.
  3. خمیر را به شکل یک چانه بزرگ شکل داده و به مدت 30 تا 45 دقیقه کنار بگذارید. (روی آن کیسه پلاستیکی بکشید.)
  4. برای ساخت تورتیلا، گلوله های کوچک از خمیر بردارید. آن را بین دو سطح صاف قرار داده (زیر و روی خمیر ورقه روغنی بگذارید که نچسبند) و فشار دهید تا کاملا تخت و صاف شود. هر چه نازک تر باشد، بهتر است.
  5. تابه را روی حرارت ملایم داغ کنید و تورتیلاها را به مدت دو دقیقه، تا زمانی که حباب زده و طلایی شوند، سرخ کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان