شناسه : ۱۶۵۴۲۱۷ - یکشنبه ۲ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۳۴
گوشت ارزان شد؟
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «علی اصغر ملکی» افزود: امسال با وجود علوفه مناسب و افزایش دام زنده انتظار می رفت که با کاهش قیمت دام زنده و گوشت قرمز در بازار روبرو شویم، اما به دلیل کاهش توان خرید مردم، دام آنچنان که باید به بازار عرضه نمی شود.
وی اظهارداشت: کاهش عرضه دام زنده و کشتار باعث افزایش قیمت آلایش دام (دل و جگر) در بازار مصرف نیز شده است.
ملکی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین 40 تا 45 هزارتومان و هر کیلوگرم لاشه بدون دنبه بین 92 تا 95 هزارتومان برای قصابی ها است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: چنانچه مصرف گوشت قرمز در کشور افزایش نداشته باشد، عرضه دام زنده نیز روند مناسبی پیدا خواهد کرد.
قیمت هر دست دل و جگر گوساله به 85 هزارتومان و گوسفندی به 120 هزارتومان (خرداد ماه) افزایش یافت درحالی که پیش از این قیمت این محصول در پاییز سال گذشته برای هر دست کامل دل و جگر گوساله 55 هزارتومان و گوسفندی 85 هزارتومان بود.