وب سایت روزیاتو: در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.
مواد لازم :- 450 گرم فیله مرغ
- یک بسته پنیر موزارلا
- 2 پیمانه پودر سوخاری ساده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- نصف پیمانه آرد
- پودر سیر
- پنیر پارمسان
- 2 عدد تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
- 1 پیمانه سس مارینارا
طرز تهیه: 1- فیله های مرغ را به تکه های 5 سانتی متری برش دهید.
2- با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.
3- پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
4-پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
5-مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
6- روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
8-این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.