جوجه کباب عربی از انواع غذاهای ایرانی لذیذ و خوش طعم است و شما می توانید این غذای بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه جوجه کباب عربی از سینه مرغ و ماست و سس مایونز و پیاز و آبلیمو و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زیره سیاه استفاده می شود.
جوجه کباب عربی و جوجه کباب لبنانی، جوجه کباب مکزیکی و جوجه کباب ماستی از انواع روش ها برای پخت این غذای ایرانی هستند و اگر شما تمایل دارید جوجه کباب را در منزل تهیه کنید بهتر است از این روش ها برای پخت آن استفاده نمایید.
![دستور تهیه جوجه کباب عربی](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150685r.jpeg)
مواد لازم
- ماست : یک لیوان سر خالی
- سینه مرغ متوسط : یک عدد
- سس مایونز : دو قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک رنده شده : یک عدد
- آبلیمو : سه قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
- پودر زیره سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب عربی در منزل
برای تهیه جوجه کباب عربی ابتدا استخوان و گوشت سینه مرغ را جدا کنید.
![تمیز کردن سینه مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150685r.jpeg)
سینه مرغ را به صورت مکعبی و یکدست خرد نمایید. توجه داشته باشید که برش های سینه مرغ برای جوجه کباب عربی باید کوچک تر از جوجه کباب ایرانی باشند.
![برش زدن سینه مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150700m.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه کباب عربی درون ظرفی مناسب سس مایونز و ماست و روغن زیتون و پیاز و ادویه ها و فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو را با یکدیگر ترکیب نمایید و مواد را هم بزنید و برش های سینه مرغ را درون مواد بریزید تا طعم دار شوند.
![مزه دار کردن سینه مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150716w.jpeg)
سپس روی ظرف کیسه فریزر بکشید و ظرف را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید.
![مزه دار کردن سینه مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150732f.jpeg)
ظرف را از یخچال بیرون آورید و سینه مرغ مزه دار شده را به سیخ بکشید و آن را درون روغن سرخ کنید یا به کمک ذغال جوجه ها را کباب کنید.
![دستور تهیه جوجه کباب عربی](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150747b.jpeg)
![روش تهیه جوجه کباب عربی](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150779g.jpeg)
![جوجه کباب عربی](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150779g.jpeg)
نکات طلایی برای پخت بهتر جوجه کباب عربی
- اگر تمایل دارید جوجه کباب را سرخ کنید نباید به روغن آن زعفران یا زردچوبه بیفزایید و بهتر است از تابه رژیمی برای سرخ کردن جوجه ها استفاده کنید.
- برای سرخ کردن جوجه ها ابتدا تعدادی از آن ها را سرخ کنید سپس تابه را بشویید و دوباره روغن در کف تابه بریزید و باقی مانده جوجه ها را درون تابه سرخ نمایید.
- برای سرخ کردن جوجه ها باید حرارت گاز روی شعله ملایم باشد زیرا برای مزه دار کردن جوجه ها از ماست استفاده می شود و زود نرم می شوند.
- در صورت تمایل می توانید به همراه سینه های مرغ گوجه گیلاسی و زیتون و فلفل دلمه ای و … را در بین سینه مرغ به سیخ بکشید.
![جوجه کباب عربی](/Upload/Public/Content/Images/1398/04/17/1741150794p.jpeg)
در این مطلب با طرز تهیه جوجه کباب عربی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.