ماهان شبکه ایرانیان

یافته محققان اسپانیایی؛

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است

یک مطالعه جدید نشان می دهد پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور می ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است

یک مطالعه جدید نشان می دهد پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور می ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است.

به گزارش به نقل از مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند که میزان آنتی اکسیدان در پوست قهوه‌ای و نقره‌ای دانه قهوه بسیار بالاست.

پوست نقره‌ای قهوه یکی از لایه‌های محافظ دانه قهوه است که در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می‌شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می‌شود.

محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره‌ای و قهوه‌ای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن 500 برابر ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همچنین حاوی میزان بالای ملانویدین است که در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه‌ای می‌دهد.

این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین ها به دلیل طیف وسیعی از کاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می‌شود.

محققان امیدوارند که یافته‌های آنها به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک کند تا روشی برای استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان