وب سایت روزیاتو: در این مطلب، روش تهیه سس بادام زمینی به همراه چیکن ساتای و نوعی سالاد مرغ را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرند.
مواد لازم:برای سس بادام زمینی ساده- 3 قاشق غذاخوری کاری
- 1٫5 پیمانه شیر نارگیل پرچرب
- 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری سرکه
- نصف پیمانه آب
- نمک
برای چیکن ساتای- 250 گرم سینه مرغ
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاری
- 1 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- نصف پیمانه شیر نارگیل
- نمک
برای سالاد کرانچی- یک عدد سینه مرغ کبابی و مزه دار شده
- 1 پیمانه کلم سبز خرد شده
- 1 پیمانه کلم قرمز خرد شده
- نصف پیمانه هویج رنده شده
- گشنیز خرد شده
- پیازچه خرد شده
- نصف یک عدد آووکادو
- تکه های آناناس به مقدار دلخواه
- سس بادام زمینی
1-در یک قابلمه متوسط، خمیر کاری، شیر نارگیل، کره بادام زمینی، شکر، سرکه، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را تا زمانی روی حرارت ملایم هم بزنید که غلیظ شوند.
چیکن ساتای:
1- همه مواد را در کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
2- مرغ ها را به سیخ کشیده و آن ها را کباب کنید.
3- در آخر، آن ها را با سس بادام زمینی سرو کنید.
کرانچی سالاد:
1-کلم قرمز، سبز، هویج، گشنیز، پیازچه و سس بادام زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از اینکه همه مواد به خُرد هم رفتند، روی سالاد، مرغ کبابی، آووکادوی خرد شده، تکه های آناناس و بادام زمینی خرد شده قرار داده و سرو کنید.