دفعه بعد که قصد دارید یک فنجان
چای آرامش بخش برای خود آماده کنید، شاید بهتر باشد چای سفید را جایگزین همتای سبز
یا سیاه آن کنید.
به گزارش گروه سلامت عصر ایران
به نقل از "ایزی هلث آپشنز"، اگرچه فواید بسیاری برای چای سبز عنوان شده
است، که از مبارزه با سرطان تا پیشگیری از بیماری های قلبی را شامل می شود، اما
چای سفید از یک ویژگی خاص بهره می برد و می تواند پوست را جوان، سفت و بدون چین و
چرک نگه دارد.
در حقیقت، چای سفید چنان
قدرتمند است که در مطالعات آزمایشگاهی از نظر ویژگی های تقویت و نرم کنندگی پوست بر
21 ماده مغذی گیاهی دیگر غلبه کرده است.
دلیل عملکرد فوق العاده چای سفید
در مقایسه با چای سبز یا حتی چای سیاه به سطح آنتی اکسیدان های موجود در آن باز می
گردد. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی که رادیکال های آزاد موجب آن می شوند،
جلوگیری می کنند. مواردی مانند پرتوهای فرابنفش خورشید که بر پوست تاثیر منفی
دارند و موجب پیری و بیماری می شوند از آن جمله اند.
در نتیجه، هر محصولی که از
محتوای آنتی اکسیدان های بالاتری سود می برد، گزینه بهتری محسوب می شود. دلیل این
که چای سفید از محتوای آنتی اکسیدان های بیشتری بهره می برد این است که برگ ها و
جوانه های مورد استفاده در تهیه آن پیش از دم کردن چای به اندازه چای سبز یا چای
سیاه روند تخمیر یا خشک شدن را پشت سر نگذاشته اند. بر همین اساس، کاتچین های
بیشتری در محصول نهایی موجود و آماده مصرف است. کاتچین ها از آنتی اکسیدان های
موجود در چای هستند.
کاتچین ها از تخریب الاستین
و کلاژن موجود در پوست جلوگیری می کنند. الاستین از افت کیفیت پوست جلوگیری می کند
و کلاژن قابلیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند. با پیشگیری از تخریب آنها توسط
رادیکال های آزاد، آنتی اکسیدان های موجود در چای سفید از تضعیف پوست و ایجاد چین
و چروک در آن جلوگیری می کنند.
اساسا، چای سفید با پیشگیری
از آسیب پوست در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آلودگی، استرس، رژیم غذایی
ضعیف و الکل ظاهر جوانتری به پوست انسان می بخشد.
سادهترین روش برای بهرهمندی
از فواید چای سفید جایگزینی آن با نوشیدنی های دیگر مانند چای سبز، چای سیاه یا
قهوه است که روزانه آنها را مصرف می کنید. برگ های چای سفید به طور معمول حاوی
بیشترین میزان کاتچین هستند زیرا اغلب فرآوری بیشتری روی چای های کیسه ای صورت می
گیرد که می تواند به کاهش محتوای آنتی اکسیدانی در محصول نهایی منجر شود. بر همین
اساس، برگ های چای انتخاب بهتری هستند.
روند دم کردن چای سفید مشابه
با انواع دیگر چای است اما می توانید به این نکات توجه داشته باشید:
از آب تصفیه شده برای حصول
اطمینان از تهیه خالصترین چای استفاده کنید.
آب را حرارت دهید اما آن را
به نقطه جوش نرسانید زیرا می تواند موجب از بین رفتن کاتچین های چای شود.
یک یا دو قاشق چایخوری برگ
چای سفید را در یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید به مدت دو تا سه دقیقه دم بکشد.
برای شکل گیری چای غلیظتر
که عطر و طعم غنیتر دارد می توانید مدت زمان دم کشیدن را افزایش دهید.
به جای این که آب را به جوش
آورید می توانید چای را در مایکرویو قرار دهید. مشخص شده است این کار می تواند
اجزا مفید چای سفید را به شیوه ای که جذب آن برای بدن راحتتر است، در دسترس قرار
دهد.
همچنین، چای سفید را می
توانید به بخشی از روتین مراقبت از پوست خود برای مقابله با چین و چروک ها تبدیل
کنید.
به روش بالا چای سفید را دم
کنید.
اجازه دهید چای خنک شود.
چای سفید را داخل یک بطری
اسپری ریخته و روی صورت، گردن و قفسه سینه اسپری کنید.
این محصول را به مدت پنج روز
می توانید در یخچال نگهداری کنید.