به گزارش خبرگزاری مهر، همایش «تغییر مسیر» با اکران مستند پرمخاطب «فروشنده» و سخنان نادر طالب زاده منقد سینما و چهره نام آشنای رسانه برگزار شد.
براساس این گزارش پس از اکران این مستند جنجالی با موضوع مذاکرات هسته ای و برجام، نادر طالب زاده تصریح کرد:« این مستندی که شما امروز مشاهده کردید یک پدیده ی جدیدی است. این ها مستند سازی انتقادی را در جای دیگری آموخته اند و با همت خودشان در صحنه آمده اند و حالا به مرحله ای رسیده اند که هر دولتی را تحت فشار قرار می دهند. در واقع آن ها برج مراقبت هستند و ازاین جهت من خیلی خوشحالم که در ایران چنین پدیده ای شکل گرفته است که در هیچ کجای دنیا مشابه این حرکت وجود ندارد و اگر ما این پویش را از 20 سال پیش داشتیم خیلی از اتفاقات نمی افتاد.»
همچنین طالب زاده با اشاره به حساس بودن مقطع کنونی و انتخابات عنوان کرد:« افسوس می خورم که برخی از کاندیدها درباره موضوعاتی خارج از عرف شروع به صحبت کرده اند و از این جهت بسیار متأسفم. برخی گفتمان انقلاب و امام را زیر سوال می برند، وقتی عرصه بر شما تنگ می شود که نباید هرسخنی گفت. مثلا سال 66 یکی از کاندیداها در کدام کشور بوده است و در روزنامه ها و مطبوعات آن زمان درباره این سفر چه گفته شده است که درباره آن اسناد و مدارک مفصلی وجود دارد و این نجابت یک کشور و نظام است که برخی چیزها را باز نمی کند بعد می آیند حرف هایی مطرح می کنند که اصل انقلاب را نشانه می رود و کشور را مورد هجوم منافق قرار می دهند.»
وی با ابراز خوشحالی درباره مطرح شدن احیای جهاد سازندگی از سوی حجت الاسلام رئیسی افزود: «انحلال جهاد سازندگی بی شک خیانت به کشور بود که پس از رحلت امام اتفاق افتاد انقلاب دو بال داشت یکی سپاه پاسداران و دیگری جهاد سازندگی که در زمینه ی مهندسی رزمی حرف اول را می زد. این باور و بستر بسیار زیبا این لشکر عظیم از افرادی که از ابتدای انقلاب برای خدمت و سازندگی کشور آماده شده بودند را خانه نشین کرد. این یکی از سیاست های بسیار مهم و بسیار خوبی است که بعد از مدت ها یکی از کاندیداها آن را مطرح کرده است.»
طالب زاده ضمن توصیه به کاندیداها به در پیش گیری عقلانیت اظهار داشت:« کاندیداهای پیرو ولایت باید عاقل باشند و سودای ریاست جمهوری را بزرگ تر از هدف انقلاب اسلامی نبینند. مطمئنم که این از نگرانی های تمام شما است که ما چهار سال دیگر معطل نمانیم. دشمن ما امروز دشمن متمرکز نیست و این موقعیتی که خداوند پیش روی ما گذاشته و درحال حاضرکسی سر کار آمده است که موجب بهم ریختگی در دشمن شده است باید از این موقعیت استفاده کرد و کسی روی کار بیاید که بتواند عکس العمل مناسب نشان دهد.»
وی با تمجید از ساده زیستی حجت الاسلام رئیسی عنوان کرد:« آقای رئیسی جز افرادی است که هیچ وقت هیچ چیزی نگرفت و معتقد بود در شان یک قاضی نیست. به نظرم خداوند متعال می خواهد بعضی از بنده هایش را نشان دهد. کسی که وسوسه نشود وبتواند ساده زیستی اش را حفظ کند بسیار برجسته است. اگر کاندیداها اموالی که دارند را اعلام کنند مشخص می شود چه کسی توانسته جلوی نفس خود را بگیرد.»
طالب زاده یکی دیگر از ویژگی های مهم و قابل اعتنای حجت الاسلام رئیسی را تاثیرگذاری او در یکسال مسئولیت آستان قدس رضوی دانست و گفت:«دوستان فیلمساز معتقد بودند که باید با اهالی مشهد صحبت کرد تا متوجه شد که ایشان چه میزان تأثیرگذار بودند.»